Olen ollut CityShoppari-kortin aktiivinen veivaaja lähes kymmennen vuotta ja siskon kanssa olemme monet herkku- ja kampaamotarjoukset hyödyntäneet. Olin erittäin otettu kun heiltä oltiin minuun yhteydessä yhteistyökampanjan tiimoilta, tuttua tuotetta on ilo tuoda blogissakin esille. :) Hyödynsin tuliterää CityShoppari-etukorttiani kesätukan loihtimiseen ja varasin ajan Lumous Helsingin Katriinan käsittelyyn. ♥

Omakotivalkoinen_Cityshoppari_Lumoushels

Halusin hiuksiini helposti asettuvan ja rennon polkkamallin, jossa tyvi on pari astetta latvaa tummempi. Katriina taituroi minulle toiveeni mukaisen kahden värisävyn kombinaation folioraitojen avulla ja näin saatiin hiuksiin eloa ja raikkautta. Kuvissa hiukset ovat luonnontilassaan suoraan suihkun jäljiltä, ilman föönausta ja hiustököttejä. Kevyt pöyhiminen sormin riitti tekemään hiuksista pehmeän pöyheät ja kasvojen muotoa mukailevat. Suosittelen lämpimästi Lumous Helsingin palveluja ja erityisesti luottokampaajaani Katriinaa! ♥ Lumous Helsingin löydät osoitteesta Pursimiehenkatu 14, 00150 Helsinki.

Omakotivalkoinen_LumousHelsinki33.jpg

Omakotivalkoinen_367511.jpg

CityShoppari tarjoaa huomattavan määrän aikuiseen makuun sopivia rahanarvoisia etuja kauneuden, terveyden, muodin, herkuttelun, kulttuurin, sekä sisustuksenkin puitteissa, joista omia suosikkejani ovat Lumous Helsingin väripaketin lisäksi Eila Hellgrenin kasvohoitotarjous, Make Up Foreverin 30% alennuskampanja, Eckerö Linen 6€:n miniristeily sekä Ravintola Kiilan kaksi yhden hinnalla A´la Carte -illallinen. 

Omakotivalkoinen_368111.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-04-28%20koht

CityShopparilla saa tänä vuonna yli 1000 etua ja se mahdollistaa shoppailun edullisimmilla hinnoilla koko Suomessa. Etuja löytyy erityisesti pääkaupunkiseudulta, mutta myös Turku ja Tampere ovat hyvin edustettuina mukana. CityShoppari-etupakettiin sisältyy 400 sivuinen etukirja, CityShoppari etukortit ja kaikki edut sisältävä minivihko. CityShopparin voi ostaa nyt myös suoraan CityShopparin verkkokaupasta älypuhelinsovelluksena, jolloin kaikki edut ovat heti käytettävissäsi. CityShopparin tarjoamiin etuihin pääset tutustumaan TÄÄLLÄ

Touhukasta tiistaita kaikille! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: CityShoppari)


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg