Juoksin pikaisesti ruokaostoksilla Citymarketissa ja kassajonossa odotellessani huomasin laatikollisen Finlaysonin Elefantti -lahjapaperirullia. Sain samalla sekunnilla loistoidean helposta ja nopeasta taulutuunauksesta ja nappasin rullan mustavalkoista lahjapaperia mukaani... :)

Omakotivalkoinen_298967.jpg

Omakotivalkoinen_298567.jpg

Omakotivalkoinen_298867.jpg

Valkoinen 50x70cm kehys löytyi omasta takaa ja ilokseni huomasin että lahjapaperi oli juuri oikean kokoinen, korkeus tasan 70cm ja pituutta 100cm. Itse tuunaus oli tehty parissa minuutissa - irroitin kehyksen takalevyn, taittelin lahjapaperin reunoistaan kehyksen sisällä olleen kartonkipahvin ympärille, sipaisin pari teipin palaa pitämään paperin puoliskoja tiukasti toisissaan kiinni ja laitoin takalevyn takaisin paikoilleen. Tähän tuunaukseen ei tarvinnut käyttää edes saksia. :)

Omakotivalkoinen_299967.jpg

Omakotivalkoinen_300267.jpg

Isosta elefantti-taulusta tuli todella hieno ja tyttö ilmoittikin topakasti, että haluaa taulun oman huoneensa seinälle. :) Taulu olisi kelvannut kyllä olohuoneenkin puolelle, sen verran hauskan näköinen tekele tästä tuli. :) 

Laiturilla -kirjan arvontaan tuli yhteensä 124 osallistumiskommenttia ja onnetar valitsi voittajaksi Leena äidin:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-04-04%20koht

Laittaisitko Leena äiti minulle yhteystietosi kirjan postitusta varten osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi! Kiitokset vielä kaikille osallistujille ja onnea voittajalle! ♥ 

Iloisena yllärinä paljastan teille jo etukäteen, että ensi viikolla käynnistyy uusi arvonta - palkintona on meidän kodistakin tuttuja juttuja, mustavalkoisen sävyissä tällä kertaa. :) Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg