Olemattoman pieni kahden laukun kokoelmani kasvoi eilen uudella isommalla tulokkaalla, jonka sisään sujahtaa tarvittaessa myös läppärikin. Aitoa nahkaa oleva Cristelle & Co:n peruslaukku on pienehköä weekender-kokoa, hyvin pelkistetty ja niin klassinen ettei siitä oikein saa edes jutun juurta aikaiseksi. :) 

Omakotivalkoinen_292989.jpg

Omakotivalkoinen_293789.jpg

Omakotivalkoinen_2932899.jpg

Nahka on ihanan pehmeää ja kantokahvat juuri oikean mittaiset olkapäällä kantamiseen. Sisällä on vetoketjullinen lisätasku, tosin itse ajattelin hyödyntää laukun sisällä oleville pikkutavaroille Marimekon Tasku-pussukkaani. Mitäs tästä nyt muuta kertomaan... ööö, edullinen (70€), hyvin ommeltu ja laadukkaan oloinen väsky. :)

Omakotivalkoinen_293989.jpg

Omakotivalkoinen_293489.jpg

Tiger of Swedenin laukkuja menin alunperin kylläkin eilen katselemaan, mutta hyvin ajaa asiansa tämä edullisemmankin hintaluokan nahkainen laukku. :) Jännää kyllä huomata, miten sitä muuttuukaan tämmöiseksi pihisteleväksi kitupiikiksi kun on kyse jostakin muusta kuin sisustuksesta. :D 

Kivaa huhtikuun ensimmäistä päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg