Jäin viime syksynä harmittelemaan yhden Elloksella myynnissä olleen mutta loppuunmyydyn plussa-kuvioisen tyynynpäällisen perään ja Instagramiin jokunen viikko sitten liittyessäni vanha plussakuumeeni muistui taas mieleeni. :) Monilla seuraamillani Instaajilla on toinen toistaan hienompia plussa-tuotteita - on torkkupeittoja, tyynynpäällisiä, kuppeja ja vaikka mitä kaikkea. :) Yksi Instassa seuraamistani ihmisistä on Handmade by KOTONA -tuotteita valmistava Pia, jonka MAJA -lastentyynystä bongasin aivan ihanaa plussa-kangasta. Laitoin Pialle rohkeasti sähköpostia ja kysyin voisiko hän tehdä minulle 50x50cm kokoisen tyynynpäällisen kyseisestä kankaasta ja hänen vastatessaan myöntävästi tuuletin täällä kuin formulavoittaja konsanaan. :) Saanko esitellä - kotimaista käsityötä ala Handmade by KOTONA! ♥

Omakotivalkoinen_356602.jpg

Omakotivalkoinen_356502.jpg

Tyynynpäällinen on valmistettu 100% puuvillasta ja sen sisään sopii 50x50cm kokoinen sisätyyny. Päällinen suljetaan mustilla napeilla ja sitä voi käyttää molemmin puolin, napit söpösti näkyvillä tai toisinpäin. :)

Omakotivalkoinen_356902.jpg

Omakotivalkoinen_357502.jpg

Koristetyynykokoelmastani löytyy nyt viisi ihanaa ja erilaista mustavalkoista päällistä, joita voi käyttää kodin kaikissa huoneissa yhdessä sekä erikseen... plussa-tyyny sopii kivasti muiden kaltaistensa joukkoon. ♥

Omakotivalkoinen_HandmadebyKOTONA_357202

Tiedän että joukossanne on monta mustavalkoisten tekstiilien ystävää, jonka vuoksi ehdotinkin Pialle pientä yhteistyötä blogiarvonnan muodossa. Ihana Pia surrautteli minulle toisenkin tyynynpäällisen, jonka arvon täällä blogissa kaikkien halukkaiden kesken! :) 

Arvontaan voit osallistua jättämällä persoonallisella ja erottuvalla nimimerkillä varustetun vapaamuotoisen kommenttisi tämän arvontapostauksen kommenttiboksiin sunnuntaihin 26.4.2015 klo 23.59 mennessä! :) 

Lisää Pian luomuksia löydät Handmade by KOTONA -verkkokaupasta sekä hänen Facebook-sivultaan!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Arvonnan palkinto saatu: Handmade by KOTONA)


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg