Huhhelihui millaista vauhtiviikkoa elellään, hyvä että ehtii iltaisin edes koneelle istua. :) Onneksi mukana kulkee nykyisin toimiva puhelin ja pysyn sen avulla edes vähän kärryillä mitä blogissa, sähköpostissa ja Instagramissa tapahtuu. :) Tytön kanssa hetki sitten kotiin tullessamme istutin neidin suoraan ruokapöydän ääreen iltapalalle ja nappasin kameran kouraani kuvatakseni teille olohuonetta ja auringonlaskua... ♥

Omakotivalkoinen_354004_2.jpg

Omakotivalkoinen_353504.jpg

Omakotivalkoinen_353704_2.jpg

Molemmat verhot ovat viimein löytäneet tiensä ikkunalle ja on se kyllä ihan totta mitä sanotaan - verhot kehystävät huoneen ja tuovat pehmeyttä. Ikkunan edusta on nyt avoin, odottaen kulma- tai divaanisohvaa joka aikanaan peittää ruman patterin taakseen. Uuden L-muotoisen sohvan olisi tarkoitus (ainakin näillä näkymin) olla niin iso, että se tulee keittiön puolelta huonetta samaan linjaan Muuramen Mup-tason kanssa ja toinen kulmapala (tai divaanimoduuli) ylettäisi melkein parvekkeen ovelle asti... Saa nähdä vaihtuuko suunnitelmat vielä ennen sohvakaupoille kirmaamista. :)

Ihanaa illanjatkoa kaikille & huomiseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg