Sisustaminen on viime vuosien aikana alkanut kasvavassa määrin kiinnostamaan myös miehiä, ja sisustus- sekä huonekalukaupoissa näkee nykyisin yllättävän aktiivisesti sisustusostoksien mietintään osallistuvaa mieskansaa. :) Hyvin harva mies jaksaa edelleenkään innostua kukkaruukuista, sohvatyynyistä, pyyhkeiden sävyistä tai muista pienistä yksityiskohdista, mutta suurien pintojen ja kalustehankintojen osalta vaikuttaisi siltä, että miesten kiinnostus oman kodin ulkonäköä ja viihtyisyyttä kohtaan on kovassa nousukiidossa. Oma mieheni kuuluu tähän sisustuksesta kiinnostuneiden miesten vauhtiryhmään ja pakko myöntää, että on erittäin virkistävää keskustella sisustusjutuista miehen kanssa - hän katselee asioita erilaisesta perspektiivistä ja hänen "sisustusfilosofiansa" poikkeaa jonkin verran omastani. :)

Omakotivalkoinen_303290_2.jpg

Omakotivalkoinen_302290_2.jpg

Muutama tarkkasilmäinen lukijani ehtikin jo huomaamaan että keittiöön on ilmestynyt uusi ruokapöytä. :) Itse olisin mielelläni istunut vanhan pyöreän ruokapöytäni ääressä jatkossakin, mutta miehen mielestä pyöreä pöytä ei ollut toimiva eikä kivan näköinenkään. Lyhyeksi jääneen vastaanharaamisen jälkeen annoin hänelle vapaat kädet etsiä ja ehdottaa uutta pöytää, ja yllätyin positiivisesti hänen valkoisesta, yksinkertaisesta ja ajattomasta pöytävalinnastaan. ♥ Olisin voinut kuvitella hänen ehdotuksensa olevan jotakin jyhkeää ja massiivisempaa, esim mustaksi petsattua puuta... :)

Omakotivalkoinen_303990.jpg

Omakotivalkoinen_303790_2.jpg

Miehen mielestä Hay Hee -terästuolitkin (ovat kuulemma terassikalusteen näköiset) olisivat joutaneet vaihtoon, mutta tässä asiassa en suostunut joustamaan. Teimme yhteistuumin kompromissin, että ostamme kolme erilaista tuolia, joiden muotokieli sopisi Hee-tuolien kanssa yhteen ja saman pöydän ääreen. Tuolimaun kanssa olemme niin eri linjoilla kuin olla ja voi, eikä kinastelulta vältytty. :D Mies tyrmäsi heti kaikki ehdottamani muovia sisältävät tuolivaihtoehdot (nyyh, Kartel Masters ja Hay AAC -mallin tuolit) ja minä vuorostaan miehen mielestä upeat perinteiset puutuolit. :D Löysimme lopulta loistavan ratkaisun Muuton teräsjalkaisesta Visu-tuolista - mies saa haluamaansa "kunnon" puuta ja minä kevyen siluetin sekä sirot jalat. :) Visu-tuolien toimitusaika on pitkä ja vielä joudumme viikon verran odottelemaan tuolien saapumista, siihen asti varatuoleina toimivat Artekin jakkarat...

Omakotivalkoinen_KOllaasi7.jpg

Valaisimen osalta olemme onneksi samaa mieltä, Artekin A110 -kranaatti on täydellinen, ja harkitsemme uuden pöydän muodon vuoksi nykyisen A110:n rinnalle kahta lisävalaisinta. Ainut jarruttava tekijä on taustaseinällä olevien String-hyllyjen osittainen peittyminen valaisinten taakse, pelkään että kokonaisuudesta tulee hyllytäytteiden kanssa liian rauhaton omaan makuuni. :)

Koti on kahden kauppaa, kompromisseja puolin sekä toisin! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg