Olen aina tykännyt lukemisesta ja joskus muinoin minunkin kotonani on ollut perinteinen kirjahylly täynnä kaikenlaisia opuksia. :) Olen lukenut kaikki Agatha Christien, Tess Gerritsenin, Patricia Cornwellin kirjat, sekä satoja muita dekkareita, jännäreitä, kaunareita ja elämänkertoja. Jopa marketin pokkarihyllyn Harlequineja olen tykännyt lukea, sokeriselle romantiikallekin on joskus tilausta, vaikka olenkin enemmän salapoliisi- ja rikostarinoiden ystävä. :) Kirjastokortti on ahkerassa käytössä, mutta valitettavasti Helsingin Kaupungin alati supistuva määräraha uusien kirjojen hankintaan on vaikuttanut siihen ettei valikoimasta löydy oman makuni mukaisia erikoisempia opuksia, joten niitä olen sitten katsellut kirppareilta ja nettikaupoista...

Omakotivalkoinen_352440.jpg

Omakotivalkoinen_352240.jpg

Nava -merkkiset kivat muistikirjat löysin sattumalta Adlibriksen nettikaupasta etsiessäni itselleni yhtä Versacen muotisuvusta kertovaa vanhempaa teosta. Versacea ei löytynyt, mutta muistikirjat lähtivät mukaani - My Black Diary kalenteriksi, My White Book muistioksi ja My Black Book miehelle. :) How to be Parisian on vain lainassa...

Omakotivalkoinen_353040.jpg

Tämä kirjapino pitää sisällään vanhoja (Design, Steve Jobs), uusia (Lady Gaga 7,90 alelaarista), saatuja (Remodelista), lainattuja (Maison Martin Margiela) sekä miehen (Photographs) kirjoja. :)

Omakotivalkoinen_352140.jpg

Omakotivalkoinen_351740.jpg

Viimeisimpänä on parissakin postauksessa jo näkynyt muotipanotteinen kirjanippu, joista Tom Ford ja kolmen kirjan Chanel-box ovat kirppislöytöjä. New York at night -valokuvakirja on lahja (jouluksi on suunniteltu matkaa suurkaupungin sykkeeseen) ja litteämpi Chanel Suomalaisesta Kirjakaupasta tekemäni heräteostos. Olohuoneen säilytystason laatikoista löytyy vielä jokunen kirja jemmattuna... :)

Laitoin viime viikolla kaksi kirppikseltä ostamaani kirjaa Bookcrossingin kautta kiertoon ja toivon että ne seikkailevat lukijalta toiselle mahdollisimman pitkään. :) Itse en ole vielä onnistunut löytämään yhtäkään kiertokirjaa, mutta ehkä minua vielä joku kaunis päivä lykästää. :)

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg