Pääsiäisen miniloma alkaa näillä näppäimillä ja me suuntaamme tytön kanssa ensiksi elokuviin katsomaan Vihdoin Kotona -leffaa ja sen jälkeen perheporukalla syömään italialaisia herkkuja. Huomisen ohjelmassa on pelkästään laiskottelua ja lauantaina suuntaan kimpsujen ja kampsujen kanssa kohti Kaapelitehtaalla järjestettävää monipäiväistä kirppistapahtumaa ja bloggaajakirppikseltä varaamaani myyntipöytää. :) Kotona ei tänä vuonna pääsiäiskoristuksia liiemmin nähdä, sillä viime päivien tunnit ovat vierähtäneet uuden työprojektin ja kodin mylläämisen kanssa. Rairuohoa sentään saimme tytön kanssa istutettua, mutta munat jäivät maalaamatta. :D

Omakotivalkoinen_295545.jpg

Omakotivalkoinen_295145.jpg

Omakotivalkoinen_294245.jpg

Omakotivalkoinen_296045.jpg

Kauniiden tulppaanikuvien myötä toivottelen teille kaikille mukavaa kiirastorstaita ja leppoisia lomapäiviä!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg