Postailin teille helmikuussa PaaPii Designin vekkuleista pöllölakanoista ja ajatus hauskasti kuvioiduista aikuisten petivaatteista jäi kytemään mielen sopukoihin. Suloisten pöllöjen sijaan päädyin kuitenkin hankkimaan Fine Little Dayn mustavalkoiset Gran-pussilakanasetit, joiden kuusikuvioon olen jo pitkään ollut rakastunut. ♥

Omakotivalkoinen_310967.jpg

Omakotivalkoinen_311367.jpg

Luomupuuvillasta valmistetut pussilakanat tuntuvat ihanan sileältä ihoa vasten. Pussilakana suljetaan alasaumasta painoneppareilla, kivan erilainen ratkaisu perinteisten nappien tai avoimen sauman sijaan. :) 

Omakotivalkoinen_310167.jpg

Omakotivalkoinen_311767.jpg

Makuuhuoneessa pitkään yöpöytänä palvellut NC:n Tablo siirtyi olohuoneeseen sivupöydäksi ja tilalle tuli samanlainen Artekin jakkara kuin sängyn toisellakin puolen. 

Omakotivalkoinen_310667.jpg

Omakotivalkoinen_309767.jpg

Pussilakanasetit on pakattu kivoihin kangaspussukoihin, joihin voi kätevästi sujauttaa säilöön vaikkapa kasan sukkia tai vöitä. Meillä pussukat pääsivät tytön leikkeihin, ovat kuulemma barbien makuupusseja. :)

Omakotivalkoinen_310067.jpg

Kuusimetsän suojassa nukkuessa saa varmasti hyvät unet ja tekisi niin mieli mennä ottamaan pienet torstaitorkut. :)

Mukavaa päivää kaikille! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg