Korkea lasimaljakkoni on aiheuttanut säilytyksen suhteen monesti päänvaivaa, sillä puolimetrisenä se ei mahdu yhteenkään kaappiin. En raaski viikottain ostaa siihen korkeita kukkia, oksia en siihen halua laittaa ja tyhjänä se näyttää hölmöltä. Päätin kokeilla miltä iso orkideani näyttäisi maljakon sisälle nostettuna ja vaikkei tämä olekaan kukalle optimaalisin ruukkuratkaisu, tykästyin kovasti sen tyylikkyyteen. :)

Omakotivalkoinen_315145.jpg

Omakotivalkoinen_313045.jpg

Omakotivalkoinen_315545.jpg

Korkea maljakko täytteineen sopii nyt sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen, eikä enää tarvitse jemmailla tyhjää maljakkoa makuuhuoneen nurkkaan pölyä keräämään. Muutama teistä kaipaili kuvia uusista kuusi-kuvioiduista lakanoista päiväpeitteen kanssa, joten yhdistin tuon toivomuksen orkideakuviin. Valkoinen päiväpeitto tekee heti huoneesta paljon rauhallisemman, mustavalkoinen kuviointi toimii hauskana raitana kulkien sängyn poikki. :)

Omakotivalkoinen_313745.jpg

Omakotivalkoinen_314645.jpg

Huomenna täällä blogin puolella starttaa mustavalkoinen miniarvonta, joten olkaahan kuulolla puolen päivän aikoihin. :) Ihanaa iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg