Ihastuin Anna Danielssonin Marimekolle suunnittelemaan mustavalkoiseen ja moderniin Bottna -kuosiin ja etsiskelen sekalaisista osista koostuvaan astiastooni muutamaa Iittalan Bottna-sarjan osaa. ♥ Kyseisen astiasarjan valmistus on lopetettu jo vuonna 2010, joten saatavuus on kirppislöytöjen varassa. Löytyykö sinun kaapistasi muutama ylimääräinen Bottna-kuppi, -kulho, tai -lautanen? Haluaisitko myydä minulle aarteesi? :)

Iittala_Bottna2.jpg

Hakusessa olisi ensisijaisesti 4dl kuppeja sekä 15cm kulhoja, mutta muitakin osia kannattaa tarjota. :) Minut tavoittaa kätevimmin osoitteesta miia@omakotivalkoinen.fi

Omakotivalkoinen_312629.jpg

Omakotivalkoinen_312229.jpg

Omakotivalkoinen_312429.jpg

Ostin tuossa taannoin tämän Marimekon Bottna -tyynynpäällisen ja kaupassa huomasin että jokainen oli omanlaisensa uniikki yksilö. Minun sydämeni sulatti tämä runsaasti valkoista sisältävä ja kuvioltaan toiseen reunaan keskittyvä tyynynpäällinen. ♥ Täydellinen lisä mustavalkoiseen tyynynpäällisperheeseeni. :)

Aurinkoista lauantaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg