Hobbyhallin mainoskuvasto putkahti tänään postiluukusta ja kiinnitin heti huomioni edulliseen mustavalkoiseen Aava -muovimattoon, joka sopii Pihistä tai panosta -postaussarjani aiheeksi. :) 

Pihistapanosta_pappelina_Hobbyhall2.jpg

Hobbyhallin Aava -matto on lompakkoystävällinen valinta Pappelinan Bob- tai Lisa -raitamattojen korvaajaksi, ja sään- sekä liankestävänä sen voi huoletta sijoittaa terasseille, parvekkeille, pikkulasten huoneisiin sekä eläinkotien lattioille. Tuotekuvien perusteella Aava -maton valkoinen raita on valkoisempi kuin Pappelinan kermaan vivahtava sävy, tämä on ehdottomasti plussaa Hobbarin hyväksi. 

Pappelina_Lisa_3.jpgPappelina_Bob3.jpgHobbyhall_Aava3.jpg

Kaikissa kolmessa matossa on erilainen raitatiheys - Pappelinan Lisassa raidat ovat hyvin tiheässä ja Bobissa raidat ovat leveät. Edullinen Aava on oman arvioni mukaan raidoitettu siltä väliltä ja näyttää ainakin kuvassa todella hyvältä, loistava valinta hintatietoiselle sisustajalle! ♥

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Pappelina, Hobbyhall)


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg