Aamuinen auringonpaiste on saanut keittiön seinällä olevat yrtit rehottamaan oikein kunnolla, eikä niissä ole enää jälkeäkään toissapäiväisestä harvennuksesta, jolloin napsin niistä runsaalla kädellä lehtiä terveysjuomaani (terveellinen muttei kovin nautinnollinen makuelämys :D). Yrteillä on selvästi meneillään jokin kasvukausi sillä veden menekki on ihan hillitön, joka päivä saan täyttää Eva Solo -ruukun lähes tyhjentyneen vesisäiliön... :) 

Omakotivalkoinen_300690.jpg

Omakotivalkoinen_300990.jpg

Basilikat ovat luomutilan kasvatuksia ja ne poikkeavat tavallisemmista Järvisuon marketti-basilikoista isommalla lehtikoolla ja hieman matalammalla korkeudella, basilika kasvaa enemmän leveys- kuin korkeussuunnassa. :)

Omakotivalkoinen_301190.jpg

Omakotivalkoinen_301290.jpg

Meiramini vuorostaan tykkää levitä suoraan sivuille kuin auringonkukan terälehdet, niistä huomaa kuinka ne yrittävät ojentua kohti ikkunasta paistavaa auringonvaloa. :)

Omakotivalkoinen_301590.jpg

Omakotivalkoinen_301690.jpg

En ole tainnut teille muistaa kertoakaan tässä kuluneen vauhtiviikon tuoksinassa, että saarekkeen päälle on tulossa valaisin. :) Valaisimen kiinnitystä varten sain Boschilta testattavaksi etäisyysmittalaitteen, joka olikin niin kätevä vempain että haluan pitää sen itselläni. :D Mittalaitteesta on tulossa postausta myöhemmin tänään, kun kiipeän saarekkeen päälle zoomailemaan valaisimelle tarkan paikan ja korkeuden... :) Aurinkoista päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg