Ostin viime kesänä tytön vanhaan jatkettavaan sänkyyn vetoketjulla suljettavan AVA Roomin Original -päiväpeitteen ja pakkohan se oli saada samanlainen myös uuteen isompaan petiin. ♥ Tällä kertaa valitsimme tytön kanssa vitivalkoisen vetoketjun tilalle kirkkaankeltaisen, joka toimii todella kivana kontrastina valkoisen sängyn ja mustavalkoisten lakanoiden joukossa. :)

Omakotivalkoinen_Avaroom_362844.jpg

Omakotivalkoinen_Avaroom_362444.jpg

Kevyesti topattua päiväpeittoa on saatavana kahta erilaista mallia - Original sopii joustin- ja vaahtomuovipatjoille ja huppumainen Basic runkopatjoille. Malli-, väri-, ja kokovaihtoehtojen lisäksi on valittavissa myös vetoketjusuljennan tapa:

  • Irrotettava päällinen: Saat halutessasi päiväpeitteen päällisosan kokonaan irti runko-osasta, vetoketjut kohtaavat peiton jalkopäässä. 
  • Kiinteä, ei-irrotettavassa päällinen: Vetoketjut eivät kohtaa jalkopäässä, vaan päättyvät sängyn nurkkiin. Tämä on hyvä valinta lastensänkyihin, näin päiväpeite pysyy sängyssä eikä päällinen päädy lattialle lasten leikkeihin. 

Tytön pedissä on Ruutu-tikattu kiinteä Original -malli, enkä parempaa päiväpeittoa tiedä! :) Tyttö leikkii ja pomppii sängyssään päivittäin, mutta siitä huolimatta petaus pysyy jämptisti paikoillaan ja siistinä. Lisäplussaa annan myös siitä, että päiväpeiton alle ei pääse pölyä, karvaa tai hiekkaa, nukkumaan meno on aina yhtä miellyttävää. 

Omakotivalkoinen_Avaroom1.jpgOmakotivalkoinen_Avaroom2.jpg

Päiväpeiton asentaminen on äärimmäisen helppoa ja parhaiten se sujuu kun asettelee päiväpeitteen tyhjään sänkyyn ja nostaa patjan päiväpeiton reunojen päälle. Päiväpeite pysyy tiukasti paikoillaan patjan alla myös lakananvaihtojen yhteydessä. :)

Omakotivalkoinen_Avaroom_362144.jpg

Omakotivalkoinen_Avaroom_363044.jpg

Oman sängyn petaaminen voi olla lapsille hankalaa, koska he ovat kooltaan vielä pieniä ja päiväpeitto saattaa olla melko painavakin. AVA Roomin päiväpeiton kanssa ongelmaa ei ole, lapsi osaa itsekin oikoa peittonsa suoraan ja vetää vetoketjut päiväpeiton reunoista kiinni. Meillä tyttö on hyvin ylpeänä itse pedannut sänkynsä viime kesästä asti, kun ensimmäisen AVA Room -päiväpeitteensä sai. :)

Omakotivalkoinen_Avaroom_363444.jpg

Omakotivalkoinen_Avaroom_363544.jpg

Pedattuna sänky on siisti paketti, eikä enää tarvitse huolehtia lasten remuamisesta sängyssä. :) Sänky on nykyisin kiva ja suosittu paikka - siinä pelaillaan pelejä, luetaan kirjoja, sen päälle rakennellaan majaviritelmiä olohuoneen koristetyynyistä ja torkkupeitoista, lasketaan tyynykasaa pitkin "liukumäkenä" alas...  

AVA Roomin päiväpeitto sopii erinomaisesti myös kerros- ja parvisänkyihin sen helppokäyttöisyyden vuoksi, ja tietysti myös aikuistenkin sänkyihin, varsinkin Basic-malli jonka avulla myös runkopatja pysyy siistinä ja yleisime yhtenäisen tyylikkäänä.

Avaroom_paivapeitteet3.jpg

Laajan valikoiman erilaisia kuosi- ja vetoketjuvaihtoehtoja löydät AVA Roomin verkkokaupasta: www.avaroom.fi/paivapeitteet

EDIT: Alekoodilla f5a53d saat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista AVA Room -päiväpeitteistä! Alennusta ei voi yhdistää muihin voimassa oleviin tarjouksiin, alennuskoodi voimassa sunnuntaihin 3.5.2015 saakka. :)

Mukavaa maanantaita!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: AVA Room)


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg