Kirjoittelin teille helmikuussa tanskalaisen Skagerakin tuotteista ja ihastukseni heidän posliinista Nordic -astiasarjaansa kohtaan on vain kasvanut. :) Royal Designista helmikuussa tilaamani Nordic-säilytypurkin rinnalle ostin kaksi pienempää purnukkaa sekä kannun, jota aion käyttää maljakkona. ♥ Kumpa voisin kuvien kautta välittää teille miltä niiden pehmeän satiininen ja mattainen posliinipinta tuntuu, se on kuin persikkaa silittelisi. :)

Omakotivalkoinen_337933.jpg

Omakotivalkoinen_337033.jpg

Omakotivalkoinen_339033.jpg

Omakotivalkoinen_337833.jpg

Isoimmassa purkissa (pöytäkuvassa vasemmalla) säilytän kolikoita ja pienimpään sujautin pussillisen pähkinöitä. Keskikokoiseen purkkiin laitoin kokeilumielessä yhden basilikoistani ja voi että miten suloiselta se näyttääkään. Kannuun ajattelin ostaa perjantaipuskana yhden kallan, liljan tai vastaavan sorttisen kukan... Aina silloin tällöin tulee vastaan näitä yllättäviä helmiä, jotka ottavat välittömästi paikkansa sekä kotona että sydämessä. ♥

Skagerakin tuotteita ei valmisteta perinteisellä tehdaspainotteisella sarjatulella, joten niiden saatavuus on hieman rajoitetumpaa. Royal Designista löytyy onneksi melko kattavasti kaikenlaista, myös näitä ihania Nordic-astiasarjan tuotteita! 

Ihanaa iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

P.S. Muistakaahan käydä osallistumassa Ylva Skarpin Personality -printtijulisteen arvontaan TÄÄLLÄ!


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg