Kun ensi kertaa näin valkoisella lasipurkilla varustetun Skandinavisk Lempi -tuoksukynttilän, tiesin että nyt se on menoa. :) Olen heikkona kynttilöihin ihan jo yleisestikin, mutta sen päälle kun vielä lisää kyseisen tuotemerkin ideologian, ihanan tuoksun ja suomalaisuutta henkivän rakkaudesta kertovan kauniisti sointuvan voimasanan, ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kiikuttaa se kotiin minua ilostuttamaan. :)

Omakotivalkoinen_351540.jpg

Omakotivalkoinen_350740.jpg

Skandinaviskin mustaan lasipurkkiin pakatusta Koto -kynttilästäni teille postailinkin pariin otteeseen viime syksynä ja pakko sanoa, että paloajaltaan kestävämpää kynttilää en ole eläessäni tavannut... tuntuu ettei kynttilämassa häviä mihinkään vaikka kuinka sitä polttelisi. :) Nyt ostinkin suosiolla pienemmän koon tästä Lemmestä, tosin isompaa kokoa ei ollut edes tarjolla. :)

Omakotivalkoinen_351740.jpg

Omakotivalkoinen_352040.jpg

Kynttilässä on todella miellyttävä tuoksu, sanoisin että parempi kuin Koto-kynttilässä, joka on tähän asti kantanut suosikkituoksukynttiläni titteliä. Ruususta, mansikoista, pionista ja jäkälästä tehty tuoksuyhdistelmä on hyvin mieto, aavistuksen kesäinen ja oma nenäni on tunnistavinaan siinä myös suihkunraikkaan miehen yhdistettynä rumpukuivattuun puuvillapyyhkeeseen. ♥

Omakotivalkoinen_351040_2.jpg

Blogini lukijamäärä on kasvanut tasaiseen tahtiin koko blogihistoriani ajan - Facebook-sivullani on jo yli 3000 tykkääjää, Bloglovin´in kautta seuraavien määrä lähenee tuhatta, ja uusin some-aluevaltaukseni Instagram lähti lentoon sellaisella volyymilla että pökerryttää. :) Olen äärettömän kiitollinen jokaiselle teistä, ja erityiskiitokseni annan teille 82%:lle, jotka blogissani tilastotietojen mukaan säännöllisesti vierailette. ♥

Haluan vastavuoroisesti jakaa hyvää mieltä myös teille päin, ja sen vuoksi ostin toisenkin Skandinaviskin Lempi-kynttilän, jonka arvon täällä blogissa teidän kesken. ♥ Arvontaan voit osallistua jättämällä persoonallisella ja erottuvalla nimimerkillä varustetun vapaamuotoisen kommenttisi tämän arvontapostauksen kommenttiboksiin perjantaihin 24.4.2015 klo 23.59 mennessä! :) Arvonnan palkinto sponsored by mie :)

Omakotivalkoinen_351140.jpg

Kaunis kiitos Sinulle! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg