Sain testattavakseni Boschin uuden digitaalisen PLR 50C -laseretäisyysmittalaitteen ja paluuta perinteiseen metrimittaan ei koekäyttöni jälkeen tosissaankaan enää ole. :) Laserilla toimiva kosketusnäytöllinen laite on kätevä kotisisustajan ja sekä -remontoijan apulainen, jonka omistajat voivat sanoa hyvästit epäergonomisille ja akrobaattisille asennoille etäisyyksien ja korkeuksien mittaamisen yhteydessä. :)

OmakotiValkoinen_Bosch_PLR50c.jpg

OmakotiValkoinen_359405.jpg

Bosch PLR 50C -mittauslaitteella voi mitata etäisyyksien, pituuksien ja korkeuksien lisäksi myös kaltevuutta. Laitteessa on valmiina toiminto, joka laskee mitattavan huoneen pinta-alan tai tilavuuden ilman päässälaskua, mikä nopeuttaa tietysti remonttiprojektin keskellä esimerkiksi maalimenekin laskennassa. :) Kätevän Bluetooth -yhteyden ansiosta voit jakaa mittaustiedot suoraan muiden Bluetooth-laitteiden kanssa, ja jos tämäkään ei vielä vakuuttanut laitteen huippuominaisuuksista, on lisähupina vielä Google Play:stä sekä AppStoresta ladattava PLR Measure &  Go -mobiilisovellus, jonka avulla remontointi ja sisustaminen on vieläkin helpompaa. :)

OmakotiValkoinen_358505.jpg

OmakotiValkoinen_358805.jpg

Paristoilla toimiva helppokäyttöinen lasermittauslaite on kevyt ja naisenkin käteen sopiva. Mukana tulevassa ohjekirjassa on selkeästi kerrottu laitteen toimintaohjeet, tosin itse tartuin heti tuumasta toimeen ja opettelin sen käytön ilman ohjekirjaa. :D Laite kulkee kätevästi mukana sen omassa säilytyspussissa, kuin kännykkä konsanaan. :)

OmakotiValkoinen_359505.jpg

OmakotiValkoinen_357705.jpg

bosch-plr50c_video.jpg

En etukäteen tiennyt tarvitsevani tälläistä nykyaikaista laitetta ja kiitänkin nyt hiljaa itseäni siitä että suostuin koekaniinikäyttäjäksi - testikäytön jälkeen ei tosiaankaan ole paluuta perinteiseen mittanauha-mittailuun ja pidän uudesta lasermittauslaitteestani kynsin ja hampain kiinni. :) 

Lisätietoa sekä videomateriaalia tästä Boschin uudesta digitaalisesta PLR 50C -laseretäisyysmittalaitteesta löydät tuotesivuilta: www.bosch.fi/plr50c/ 

Letkeää lauantaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Bosch Suomi)


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg