Sain mahdollisuuden päästä testaamaan Jotexin uusia J-Premium malliston Jasmine -perkaalilakanoita ja tuotteen kuvaus oli niin houkutteleva, että päätökseni kampanjaan mukaan lähtemisestä syntyi sekunneissa. :) J-Premium -uutuussarjan tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niiden tarkoitus on tuoda ylellisyyttä tavalliseen perusarkeen. Tämän sarjan tuotteita ei laatutietoinenkaan kavahda, se tuli todistettua itsekin! ♥

Omakotivalkoinen_346412_3.jpg

Omakotivalkoinen_350112_2.jpg

Sammuta herätyskello ja viivy sängyssä pitkään arkipäivän aamuna. Heräile ylellisissä perkaalilakanoissa, joiden langantiheys on 400 tc*. Superpehmeä, viileä ja puhtaan tuore pinta muuttuu entistä mukavammaksi ajan myötä. Perkaalissa on tiheään kudottuja ohuita lankoja, yhtä monta vaaka- kuin pystysuunnassa. Detaljit, kuten reunukset, terenauhat ja kätevät vetoketjut, tekevät lakanoista tyylikkäät. Makuuhuone on paikka, jossa kerätään voimia ja ladataan energiaa uuteen päivään. Työpäivä alkaa levänneenä ja virkistyneenä. - J-Premium by Jotex 

* Tiheys kertoo kankaan lankojen määrän / neliötuuma. Mitä tiheämpi luku, sitä laadukkaampi kangas.

Omakotivalkoinen_349412.jpg

Omakotivalkoinen_345812.jpg

Jasmine -lakanoiden puuvilla on äärettömän sileää ja uudenkarheana myös hieman vilpoisen tuntuista. Puuvilla kahisee hauskasti, aivan kuin uusilla peitoilla on yleensä tapana. Tämä ominaisuus ei välttämättä miellytä jokaista, mutta kahinan pitäisi vähentyä pesu- ja käyttökertojen mukana. Pussilakanassa ja tyynyliinassa on molemmissa vetoketjusuljenta, joka kätkeytyy sirosti pienen reunataitteen alle. Vetoketjusta on fiksusti jätetty vetonamiska kokonaan pois, joka usein pesussa saa aikaan kulumaa. Vetoketjua on silti helppo käyttää, se liukuu hyvin kevyesti ja jouhevasti. :)

Omakotivalkoinen_349112.jpg

Omakotivalkoinen_345212.jpg

Pussilakanasetit on pakattu kauniisti kangaspussukoihin, tälläinen spesiaalipakkaus on aina silmiä hivelevää viimeistelyä. Paketin mukana tuli myös J-Premium -kuvasto, josta löytyi asianmukaisesti inspiroivia tuotekuvia, tämä täytyy ehdottomasti säästää. ♥

Omakotivalkoinen_346312_2.jpg

Jotex_J_Premium.jpgJotex_J_Premium_2.jpgJotex_J_Premium_1.jpg

86-9962b.jpg

J-Premium -mallisto kattaa tällä hetkellä pussilakanasettien (yhden ja kahden hengen peitoille) lisäksi, Josefine -pyyhkeet sekä Eva -astiaston, ja valikoima täydentyy säännöllisesti uusilla ylellisillä klassikkotuotteilla. Tarkemmat tiedot uutuusmallistosta löydät osoitteesta jotex.fi/j-premium.

Leppoisaa iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Jotex, tuotekuvat jotex.fi)