Sujautin lahjaksi saamani upean lilansävyisen krysanteemikimpun valkoiseen Botan -maljakkooni. Yksinkertaisen kaunis kukkakimppu on kuin tehty suppilomaisen maljakon jatkeeksi. ♥

Omakotivalkoinen_429276767.jpg

Omakotivalkoinen_42977767.jpg

Omakotivalkoinen_Blogiarvonta_42998878.j

Kesän kukkakausi on kohta loistavimmillaan ja sen kunniaksi käynnistänkin blogissani Design: Kristina Starkin Botan -maljakkoarvonnan. ♥ Maljakko on konepesunkestävää lasitettua keramiikkaa ja väriltään valkoinen. Näyttävän maljakon korkeus on 20cm, ja sitä voi halutessaan käyttää myös antiikki- tai kruunukynttilän jalkana.

Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen kommentin persoonallisella nimimerkillä varustettuna. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 31.05.2015 klo 23:59 asti! :)

Room21_Kevatale_lisayksia_25052015.jpg

Room21:sen kevätalevalikoimaa on tänään täydennetty reippaalla kädellä ja joukosta löytyy lukuisia kivoja designtuotteita kevätsiivoushintaan. Omia suosikkejani ovat mm. Kartellin tuotteet, Korbon istustussäkit sekä graafiset printtijulisteet. Alelöytöjen lisäksi lukijani saavat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista alekoodilla OMAKOTIVALKOINEN. Alennuskampanja on voimassa 27.5.2015 asti! 

Kurkista Pohjoismaiden suurimpaan designtuotevalikoimaan TÄÄLLÄ!

Omakotivalkoinen_room21_ALEKOODI_2.jpg

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa kaikille & arpaonnea Botan -arvontaan osallistuville!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Room21)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg