Minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla Cityklinikan tarjoamaa hampaiden laservalkaisua ja vaikka kärsinkin hammaslääkärikammosta, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kohdata kammoni silmästä silmään. :) 32-vuotias kahvia ja teetä päivittäin nauttiva purukalustoni oli kirjaimellisesti parhaat päivänsä nähnyt - raskauden aikaisen hampaiden pehmenemisen ja siitä johtuneen reikiintymisen, sekä iän ja elintapojen vaikutuksesta. Toiveeni oli saada laservalkaisun avulla hampaista luonnollisen valkoiset, sellaiset että kehtaan pitkästä aikaa hymyillä niin että ikenet vilkkuu. :)

Omakotivalkoinen_7763672.jpg

Cityklinikan W-200 hampaiden valkaisujärjestelmä on turvallinen, nopea ja erittäin tehokas keino kirkastaa hampaat ja palauttaa nuorekkuus takaisin. Puolen tunnin mittainen valkaisuhoito vaalentaa hampaita parhaimmillaan useita asteita, lopputulos riippuu hampaan luonnollisesta sävystä sekä lähtötilanteesta. Itselläni oli kahvin ja teen kellastuttama luonnostaan kellertävä hammasluu, johon valkaisevat hammastahnat eivät ole tehonneet. W-200 -laservalkaisulla hampaat vaalenivat noin 2-3 astetta ja toiveeni luonnollisen valkoisista (teini-iän) hampaista toteutui. ♥ 

Omakotivalkoinen_3929.jpg

Omakotivalkoinen_3927.jpg

Jännitin tilannetta melkoisesti, mutta valkaisun suorittanut hoitaja sai minut rauhalliseksi ja alkujännityksen jälkeen tunnelma oli suorastaan leppoisan rento. Taustalla soi Coldplay ja puolivälissä meinasin jopa nukahtaa. :) Hoidon aluksi silmille laitetaan suojalasit, huulet rasvataan ja ikenet suojataan laservalon avulla kovetettavalla suoja-aineella. Sen jälkeen levitetään hampaiden pinnoille valkaisevaa geeliä, joka aktivoituu laservalolla ja valkaisee hampaita. Valkaisutoimenpide kestää yhteensä 30 minuuttia, jonka puolivälissä lisätään valkaisevaa geeliä hampaiden pinnalle. Hampaiden vaaleneminen on yleensä 2-4 asteen luokkaa ja yhdellä hoitokerralla voidaan hoitaa 16 hammasta. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen ja lopullinen vaalennustulos saavutetaan noin 48 tuntia valkaisuoperaatiosta. Hampaat saattavat vihloa operaation aikana ja/tai sen jälkeen, itselläni vihlaisi ylähampaista muutamaan otteeseen hoidon loppupuolella ja yhtäjaksoisesti noin 12 tuntia hoidon jälkeen. Vihlonta on kurja lieveilmiö, mutta onneksi se tuntuu aaltoilevasti pitäen taukoja ja avuksi voi tarvittaessa ottaa särkylääkettä. Näin jälkeen päin olen täysin sitä mieltä että vihlonnasta viis, valkoinen purukalusto on sen arvoinen. :)

Cityklinikka_laservalkaisu.jpg

Cityklinikka tarjoaa nyt kaikille lukijoilleni 10% lisäalennuksen hampaiden laservalkaisuun etukoodilla OKV10. Alennus on voimassa 14.5.2015 asti! :) Lisätietoa laservalkaisusta löydät Cityklinikan sivuilta osoitteesta cityklinikka.fi sekä puhelimitse numerosta 09-43190044. 

 

Iloista päivää kaikille! :)

 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Cityklinikka)


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg