Saarekkeen päälle asennettavan valaisimen kanssa pähkääminen alkoi saamaan jo ikuisuusprojektin enteitä, mutta onnekseni apuun riensi Suomen suurimmasta valaisinvalikoimastaan tunnettu Laatuvalaisin. Jo pelkästään riippuvalaisin -kategoriasta löytyi yli 900 erilaista vaihtoehtoa, joista omaa silmääni miellytti parisenkymmentä valkoista valaisinta. Viikon päivät asian kanssa painittuani päädyin valitsemaan meille huomaamattomien vaijereiden varassa roikkuvan valkoisen Eglo Led Fornes -riippuvalaisimen, joka osoittautui nappivalinnaksi. :)

Omakotivalkoinen_4150990.jpg

Omakotivalkoinen_4158990.jpg

Omakotivalkoinen_EgloFornesWhite.jpg

Eglo -valaisinten valmistaja Eglo Leuchten on tirolilainen perheyritys, joka on kasvanut maailmanlaajuiseksi viime vuosien aikana. Yrityksen rikkautena toimii kansainvälisyys ja monikulttuurisuus, jonka ansiosta tuotevalikoima on luova sekä innovatiivinen. Eglo Fornes Led -riippuvalaisimen trendikäs muoto ohenee reunoille ja aukeaa keskellä. Valaisin on leveydeltään 97cm ja syvyydeltään 8,5cm, ja sen neljä kirkasta led-valonlähdettä varmistavat riittävän valotehon pitkillekin pöytäaloille. Fornes -mallin riippuvalaisinta on saatavana useassa eri värissä, joista mielenkiintoisimmat variaatiot ovat ehdottomasti maskuliininen harjattu teräs sekä rustiikkisen patinoitunut puu.

Omakotivalkoinen_4184990.jpg

Omakotivalkoinen_773627782.jpg

Omakotivalkoinen_4151990.jpg

Omakotivalkoinen_9927921.jpg

Valaisimen valonlähteiden värilämpötila on 3000K (Kelvin), joka vastaa noin 500W halogeenia. Valonsävy on hyvin neutraali ja sopii hienosti yhteen keittiön ja eteisen kattoon upotettujen led-spottien kanssa. Myös valoteho ansaitsee kehuja, lampunvalossa näkee lukea yöaikaan jopa olohuoneen perimmäisessäkin nurkassa. ♥

Omakotivalkoinen_4161990.jpg

Omakotivalkoinen_4166330.jpg

Omakotivalkoinen_9987826.jpg

Omakotivalkoinen_4155990.jpg

Alekoodilla EGLO201505 saat 20% alennuksen kaikista Laatuvalaisimen valikoimissa olevista Eglon valaisimista. Alennus on voimassa 31.5.2015 saakka. Monipuoliseen Eglo -valaisinvalikoimaan voit käydä tutustumassa Laatuvalaisimen verkkokaupassa!

Mitäs tykkäätte uudesta valaisimesta! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Laatuvalaisin.fi)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg