Arvasin jo eilen että voipunut ja vetämätön oloni enteili flunssan puhkeamista, mutta toivoin viimeiseen asti oireiden johtuvan juhlastressistä. Aamulla herätessäni kurkku oli tulessa ja päivän mittaan mukaan astui muitakin vaivoja, kuten tuskallisen kivulias keuhkoja raastava kuiva yskä sekä neljääkymppiä kolkutteleva kuume. Olen ollut sohvan uumenissa koko päivän ja sen kyllä huomaa - koti on kaaoksessa, kaikki astiat likaisena ja makuuasennossa pötköttely käy ikävästi selkään, joka sekin alkoi särkeä. Olen kuitenkin ikikiitollinen siitä että nuha ja räkäisyys ovat toistaiseksi pysytelleet poissa maisemista, vihaan nimittäin tukkoista nenää enkä "osaa" hengittää suun kautta. :D

Omakotivalkoinen_44767637.jpg

Omakotivalkoinen_449577467.jpg

Yritän viimeiseen asti pärjätä ilman kuumetta alentavia lääkkeitä, jotta elimistö saisi mahdollisuuden yrittää nujertaa pöpön. Viime kerralla sairastin vain 1,5 päivää ja vaikka sairaspäivä olikin suoraan sanottuna sieltä synkästä ja pimeästä paikasta kotoisin, sairastan mielummin pari päivää kovaa kuin kaksi viikkoa keskiverrosti. :D Käännyn tietysti lääkärin puoleen, mikäli sairastelu ei näytä talttumisen merkkejä parin päivän aikana...

Omakotivalkoinen_4486883772.jpg

Omakotivalkoinen_44808773783.jpg

Oli kyllä henkistä tuskaa katsella kaunista säätä ikkunan läpi, sillä meidän piti tänään lähteä picknikille puistoon. Viihdytin sitten itseäni Netflixin ohjelmatarjonnalla ja tiirailin pari (huonoa) elokuvaa puolitorkkujen lomassa toisella silmällä. Nyt ajattelin tylsyyksissäni aloittaa suosikkisarjani Twin Peaksin uusintamaratonin ensi vuonna ilmestyvän jatkokauden kunniaksi. :) 

Twinpeaks1990.jpgTwinpeaks2015.jpg

(Kuvat: welcometotwinpeaks.com)

Innoissani odotan mitä uusi Twin Peaks -kausi tuo tullessaan, miten vanha ja uusi tarina on onnistuttu yhdistämään ja missä onkaan BOB. :) Näyttelijät ovat luonnollisesti 25 vuotta vanhempia ja osa heistä, kuten Pete Martellin ja BOBin roolissa olleet näyttelijät ovat menehtyneet vuosien saatossa. Luotan kuitenkin 110%:sti David Lynchin ja Mark Frostin erikoisiin näkemyksiin, persoonallisiin ideoihin ja mielen syvyyksiin sukeltaviin oivalluksiin. Ihanaa että he (ja Showtime sekä näyttelijäkaarti) toteuttavat meidän fanien toivomuksen ja kertovat Dale Cooperin, Annie Blackburnin, Bobby Briggsin, Shelly Johnsonin, Donna Haywardin, James Hurleyn sekä Palmerin (osittain edesmenneen) perheen kuulumisista... Itseäni kiinnostaa kaikista eniten Josie Packardin karu kohtalo yöpöydän nupin kanssa, ja toivon että tuokin mysteeriksi jäänyt asia uusista jaksoista selviäisi. :)

Illanjatkoja kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg