Siskontytön lakkiaisia ja viinipullojen jäähdytystä varten ostamani Koziolin L-kokoinen Bottichelli -muovivati pääsikin käyttöön jo nyt, vaikkakin hieman toisenlaiseen kuin alunperin olikaan tarkoitus. :) Istutin siihen nimittäin 5kpl valkoisia muurikelloja ja herranpieksut miten täydellinen se on kukkaruukkuna. ♥ 

Omakotivalkoinen_43027787.jpg

Omakotivalkoinen_430888788.jpg

Omakotivalkoinen_43058778.jpg

Omakotivalkoinen_43108828.jpg

Omakotivalkoinen_43048789.jpg

Omakotivalkoinen_4307774884.jpg

Viinien jäähdytys hoituu lauantain juhlissa yhtä kokoa suuremmassa Bottichellissa (XL), jonka onneksi menin ostamaan samalla kertaa kuin tämän tiskivadiksi ristityn L-kokoisenkin. Sitä en kuitenkaan vielä tiedä millaiseen käyttöön XL-vati jää juhlien jälkeen, istutanko siihenkin kukkia vai otanko sen pyykkikoriksi kylpyhuoneeseen. Minusta tuli Bottichelli-fani kertalaakista, näitä edullisia, säänkestäviä ja monikäyttöisiä muovivateja / -koreja pitää ehdottomasti ostaa pari kipaletta pienemmässä S ja M koossakin. :)

Kukkivaista tiistaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg