Tämän postauksen idea syntyi tytön hauskasta sutkautuksesta, jossa totesi pikkuvanhaan äänensävyyn blogini olevan "sellaista naisten hömpötystä". :) Päätin antaa tytön turista ajatuksistaan teillekin ja kyselin häneltä muutamia kysymyksiä minusta, kodista ja blogista. Naurussa oli kyllä pitelemistä, neljä veet ovat kyllä tarkkoja kuin porkkanat. :)

Omakotivalkoinen_312429.jpg

Millainen on äitin blogi?

Valkoinen se on ja siellä on kaikkia naistenjuttuja ja sisustusta ja valokuvia, ja naiset hömpöttelee siellä tekstiviesteillä. :D Äitin lempiväri on valkoinen ja meidän kotikin on aika valkoinen, mutta oma huone on keltainen ja on se sit vähän valkonenkin. (käy kurkkaamassa huoneensa ovella varmistaen että olihan se nyt noin... :D)

Omakotivalkoinen_314645.jpg

Mikä on äitin lempipuuhaa?

Valokuvaaminen ja sisustaminen, ja puhelimessa se aina nauraa niin se on kivaa, ja sitte siivoominenkin muttei tiskaaminen kuitenkaan. Eikä kyllä imurointikaan ole äitistä kivaa, tai joskus ei siis ole. Ja sit se tykkää syödä riisikakkuja. :))

Omakotivalkoinen_66256177.jpg

Mistä äiti ei tykkää?

Tiskaamisesta, eikä siitä kun riehutaan eikä totella. Eikä se tykkää jos hissi jää jumiin ja jätski sulaa kauppakassissa. (ollaan jääty kaksi kertaa hissiin jumiin, mutta jäätelöä ei ole ollut kassissa kummallakaan kerralla, lieneekö tarkoittaneen kahta erillistä asiaa :D) 

 IMG_4754.jpg

Kodin kivoin huone?

Oma huone on kivoin, siksi koska siellä on kiva leikkiä ja tehdä kaikkea kivaa, ja siellä on kaikki ponit ja barbit. Ja sitte siellä on unikaverina Ilomieli-pupu (Pentikin pupujussi) ja Cami (mäkkärin Happymeal-ateriasta tullut pieni pehmopapukaija :D).

Omakotivalkoinen_Avaroom776383.jpg

Kodin kivoimmat tavarat?

Sängyn alla olevat lelulaatikot ku niissä on leluja sisällä, oma jakkaratuoli vaikka se vähän keikkaa joskus, iPad jolla voi pelata muistipeliä ja katsoa Pikku Kakkosta, puunaulakko on aika kiva kanssa, ja öö tota sitte äitin uusi lamppu joka näyttää vähän veneeltä. :)

Omakotivalkoinen_268066.jpg

Kodin kivoin tuoli?

Omassa huoneessa oleva äitin maalaama jakkaratuoli, vaikka se on kiikkana ja äiti aina sanoo ettei sitä saa sen takia ottaa majaleikkiin enää mukaan.

iIMG_9394.jpg

Kodin kivoin pöytä:

Keittiön ruokapöytä on kivoin, koska siinä voi syödä ja askarrella ja piirtää ja leipoa pipareita ja kaikkea sellasta. 

Omakotivalkoinen_343450.jpg

Kivoin tekeminen kotona?

Leikkiminen, askarteleminen, syöminen, ja tanssiminen. Nukkuminen ei ole kivaa mutta jos ei nuku nii sitte ei kasva isoksi tytöksi eikä pääse Lintsillä laitteisiin. 

Omakotivalkoinen_21617.jpg

Haluatko lähettää terveisiä äitin blogin lukijoille?

Tykkääkö ne kaikki valkoisesta? Onko niillä kaikilla blogi? (vastasin että monet tykkää valkoisesta väristä vaikkei koti olisikaan yhtä valkoinen kuin meillä, ja blogikysymykseen ettei kaikilla ole omaa blogia) Kimmeltävää päivää <3 täällä on vähän sateinen ilma mutta tosi hyvä päivä silti, kohta syödään pallosipsejä (tarkoittaa Nacho Cheeseballseja :)) ja siinä kaikki. :D

Omakotivalkoinen_3877.jpg

Lötkön letkeää lauantai-iltaa kaikille! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg