Mies lähti kavereineen katselemaan jääkiekkomatsia ja me naiset päätimme viettää tämän parintuntisen hieman rauhallisemmissa merkeissä. Laitoimme ystäväni salaisista ainesosista valmistetulla barbeque-kastikkeella marinoidun paistin uuniin ja saunan lämpenemään, päiväsaunassa en olekaan käynyt sitten joulun. :) Postauksen varsinainen aihe on alkujaarittelustani poiketen ruokapöydän alle ilmaantunut matto... söin siis aikaisemmat sanani ja palautin maton takaisin paikoilleen jo nyt, vaikka syksyyn asti piti olla ilman mattoa. :D

Omakotivalkoinen_4029875.jpg

Omakotivalkoinen_4027875.jpg

Omakotivalkoinen_40258767.jpg

Matto on vielä rullalla olon jälkeen ihan makkaralla, mutta suoristuu onneksi yhdessä illassa. On se vaan kodikkaamman ja kivemman näköistä maton kanssa, pakko myöntää, vaikka matto ei olekaan oikean kokoinen (saisi olla 30cm lyhyempi). ♥

Leppoisaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg