Koleista ilmoista johtuen parvekkeen vihersisustuspuoli ei ole edennyt alkua pidemmälle. Viime viikolla sentään uskaltauduin ostamaan sinne muutaman edullisen marketan ja niiden kanssa sopivan kauniin laakean ruukun. Onneksi loppuviikolle on luvattu kunnolla lämpöä ja näillä näkymin kurvaan kukkaostoksille torstaina tai perjantaina. Aikaisemmat suunnitelmani runsaasta viherviidakosta menivät ihanien markettojen myötä uusiksi, ja etelän kasvien (kuten sitruspuun) sijaan istutankin parvekkeelle palan suomalaista luontoa. :)

Omakotivalkoinen_4116_6636526.jpg

Omakotivalkoinen_41313324.jpg

Yritin pyytää koiramummeliani Miffeä pois kameran edestä, mutta aiemmin illalla tapahtuneesta tytön lelujen riepottelua koskevasta eripurastamme johtuen Miffe päätti osoittaa minulle mieltään ja ihan kiusallaan istui kuin tatti tuossa pöydän vieressä. :) Sopivat kyllä hyvin yhteen marketan kanssa, molemmilla kun on tuollainen töyhtöhyyppä. :D

Omakotivalkoinen_41394424.jpg

Omakotivalkoinen_41423324.jpg

Casa Stockmannin valkoisen keramiikkaruukun pinta on hauskasti aaltoileva ja eläväinen, ja sen sisään mahtuu 3-4 kpl marketan kokoisia kukkia (ilman istutusruukkuja). 

Omakotivalkoinen_41433324.jpg

Omakotivalkoinen_41403324.jpg

Marketan luonnollisuudesta innostuneena haluan muidenkin kukkien olevan tyyliltään kuin suoraan suomalaisesta luonnonmetsästä poimittuja. Keräsin alla olevaan kollaasiin omat suosikkini, joita ovat mm. tyräkki, kellokukka, tuoksupelargoni, siniviuhka, amppelipetunia ja rasvalehti.

Omakotivalkoinen_Vihersisustus_parveke_6

(Kuvat: Plantagen)

Omakotivalkoinen_412044353.jpg

Omakotivalkoinen_414723324.jpg

Luhdan ruukkutelineeseen olisi tarkoitus laittaa muutama ympärilleen rönsyilevä kukka, rasvalehti ja siniviuhka sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Muista kukista sommittelen sekalaisen kokoelman isoihin kukkaruukkuihini, jotka ovat suurimmalle osalle teistä tuttuja jo viime kesästä. 

Omakotivalkoinen_413744324.jpg

Matami-Miffeni kanssa toivottelemme teille ihanaa illanjatkoa! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg