Skandinaaviseen designiin ja sisustustuotteisiin keskittyvä verkkokauppa Room21 on kuulunut vakkarikauppoihini jo vuosia, ja sieltä olen ostanut monia blogissakin nähtyjä tuotteita Gantin tähtitekstiileistä piensisustuksen aarteisiini. Ilahduin kovasti heidän valitessaan minut ja blogini yhteistyökumppanikseen, ja tämän tiimoilta luvassa onkin paljon kivoja juttuja. ♥ Ensimmäisenä esittelen teille kaksi upeaa skandinaavista tuotemerkkiä... ja omat suosikkini, hypätkäähän kyytiin! :)

Omakotivalkoinen_room21_Kahler_omaggio3.

Maailmanlaajuisesti tunnettu tanskalainen keramiikkavalmistaja Kähler perustettiin vuonna 1839 Herman J.Kählerin toimesta. Hän koulutti keraamikoita käyttäen vanhoja traditioita ja tuli tunneksi erityisesti kamiinatuotannoistaan. Yritys nostaa esiin tanskalaisten parhaat perinteet nykypäivään modernisoituna - kaunis, raidallinen Omaggio -vaasi on yksi heidän taidonnäytteistään.

Omakotivalkoinen_room21_4067.jpg

Omakotivalkoinen_room21_4064.jpg

Kurvikkaasti muotoilu Stillebenin suunnittelema minimalistinen Omaggio tuo sisustukseen modernin ja graafisen ilmeen kauniilla käsinmaalatulla raidoituksellaan. Käsinvalmistetut vaasit ovat tekijänsä näköisiä, eläväisiä ja keskenään hieman erilaisia. Oman L- kokoisen Omaggioni korkeus on 30cm ja sen halkaisija 19,5cm. Yksinkertaisen kauniiseen vaasiin sopii niin luonnosta poimitut kukat ja oksat, kuin ylväät kukkakimput ja pääsiäisen värikkäät vitsatkin.

Omakotivalkoinen_room21_4059.jpg

Omakotivalkoinen_room21_kristinastark_3.

Uudempaa designia edustaa ruotsalaisen muotoilijan Kristina Starkin omaa nimeään kantava Design: Kristina Stark -tuotemerkki. Kristina itse kertoo, että hänen intohimonaan on luoda arkipäivään sopivia tuotteita, joita ihmiset käyttävät usein ja mielellään. Hän etsii yksinkertaisuutta ja pyrkii tuotteidensa suunnittelussa mielenkiintoisella tavalla pelkistettyyn muotoiluun. Klassikoksikin nimetty Botan -maljakko on hänen parhaimpia töitään. 

Omakotivalkoinen_room21_4072.jpg

Lasitetusta keramiikasta valmistetussa Botan -maljakossa kiteytyy oman sisustustyylini kaikki elementit - selkeys, tasapainoisuus, veikeys, ajattomuus ja minimalistisuus. Sen muotokieli on sopivassa suhteessa yksinkertainen ja erilaisen persoonallinen. Botan -maljakkoa on saatava kahta kokoa, joista molempia voi hyödyntää sekä maljakkona että kynttilänjalkana (testasin itse että kynttilä mahtuu suuaukoon). 

Omakotivalkoinen_room21_ALEKOODI_2.jpg

Room21:sen yli 10 000 tuotteen laajasta valikoimasta löydät sisustuksen parhaimmiston - ajattomat klassikot sekä uuden muotokauden nousevat tähdet. Lukijani saavat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista alekoodilla OMAKOTIVALKOINEN. Tutustu myös Room21 -kevätalen suureen designtarjontaan TÄÄLLÄ!

Aurinkoista helatorstaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Room21)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg