Väljästi sisustetussa kodissamme on yksi paikka, johon olen kerännyt pikkuista tilpehööriä reilummin esille. Mies nimesi tämän olohuoneessa sijaitsevan paikan sisustusalttariksi, mikä onkin täydellisen osuva nimitys sille. :) Mustavalkoisista tavaroista koostuvaan pyhättööni putkahti tänään uusi tulokas - Coco Chanel -printtijuliste, jonka ostin Deseniosta Rauharentola -blogin Sadun innostamana. :)

Omakotivalkoinen_3980434_2.jpg

Omakotivalkoinen_3963434_2.jpg

Chanel -julisteelle löytyi kehys varastosta, mutta taidan vaihtaa sen ohuempaan ja sirompaan malliin, koska joudun muutenkin käväisemään kehysostoksilla. Desenion tilaukseni sisälsi nimittäin toisenkin printtijulisteen, 30x40cm kokoisen Pradan, jolle ei ole kehystä vielä laisinkaan. :) 

Omakotivalkoinen_3979434_2.jpg

Omakotivalkoinen_3983434_2.jpg

Rakkaan sisustusalttarini kokoonpano vaihtelee aika ajoin, alkuvuodesta mustan ja valkoisen joukossa nähtiin hieman tammea, joka pehmensi kivasti värimaailmaa. Kenties kesämmällä (jos se kesä sieltä saapuu :D) lisään joukkoon jotakin väriä kynttilöiden ja leikkokukkien muodossa. :)

Aloin talven taukoilun jälkeen uudestaan lenkkeilemään ja vaikkei tauko ollut kovin pitkä, on kunto tipahtanut alaspäin melkoisesti. Järkyttävä hiki ja puuskutus tulee jo vartin hölkkälenkin jälkeen ja lenkkisaunan jäljiltä ei jaksa muuta tehdä kuin raahautua nukkumaan. :) Muistoissa on ne hetket, kun nuorempana pystyi pitkänkin "lomailun" jälkeen jatkamaan treenejä siitä mihin oli jäänyt... :D 

Kivaa iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg