Minulla on liian monta ihanaa printtitaulua ja eikä niille kaikille ei löydy paikkaa... Tarvitsen ulkopuolisen näkemystä ja uusia ideoita tähän sisustusongelmaani, minne ihmeeseen saan taulukokoelmani mahtumaan, yhdessä tai erikseen?!? Olohuoneessa olisi yksi tyhjillään oleva seinä, mutta en halua toistaa vanhaa virhettäni ja täyttää sitä "tilpehöörillä", varsinkaan kun seinää vastapäätä on jo tämä sisustusalttarini. Makuuhuoneessa taas sitten on jo yhden seinän vallannut String-hyllykokonaisuus, jonka rinnalla kaikki on liikaa... ja keittiössä ei vapaata tilaa ole ollenkaan. Ongelmani on että minulla on liikaa liian ihania tavaroita, joiden tahdon olevan esillä. :) 

Omakotivalkoinen_399688.jpg

Omakotivalkoinen_399788.jpg

Ylva Skarpin Silence on itselleni ihan ykkönen, sen tahtoisin jonnekin saada esille. Se on ollut jemmassa tytön huoneen nurkassa jo puolisen vuotta ja nyt sille pitää kyllä jo löytää arvoisensa paikka (tai tehdä päätös sen eteepäin kierrättämisestä, yhyy). Prada-printtijuliste on uusi ja onneksi valitsin sen pienimmässä mahdollisessa koossa, sillä sekään ei löytänyt paikkaansa. Skarpin Curiosityn hain juuri varastosta, mutta taidampa joutua viemään sen sinne takaisin. Miten voikaan olla näin vaikeaa, tai helppoahan olisi vaan lykätä ne olohuoneen tyhjälle seinälle ja lakata vatvomasta asiaa. :D

Omakotivalkoinen_399388.jpg

Omakotivalkoinen_399088.jpg

Olen yrittänyt etsiä netistä inspiraatiota ja uudenlaisia tappoja taulujen sommittelulle, mutta aika huono saalis on jäänyt haaviin. Tasolle ja lattialle kootut taulurykelmät ovat kivan näköisiä, mutta vaativat ympärilleen tilaa ja avaruutta, sitä ei meiltä löydy, ainakaan sen jälkeen kun nämä jonnekin asettelen. :) Tauluhyllyjä voisi hyödyntää kokonaisen tauluseinän rakentamiseen, mutta se on jo osittain kokeiltu eikä tuntunut omalta jutulta. Kattoon ripustettavat tauluvaijerit tekisivät tauluseinästä kevyemmän, mutta kattoon en halua enää kajota. Tässä kirjoittaessani taisinkin nyt tajuta, että ratkaisun löytäminen on mahdotonta... valmiiseen sisustukseen on vaikea lisätä mitään uutta. :) Mielelläni otan vastaan kuitenkin kaikenlaiset ideat ja ehdotukset, erityisesti tuon Silence -printtijulisteen osalta (koko 50x70cm). ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg