Kotitoimiston ja vaatekaapin yhdistäminen yhdellä avoimella säilytyskalusteella ei ole sisustuksellisesta näkökulmasta katsottuna helpoin valinta, ja kiireisinä aamuina hyllystö on ollut suorastaan kaoottisessa kunnossa. :) Monenlaista asiaa ja esinettä sisältävä hyllykokonaisuus vaati mielestäni yhden yhdistävän tekijän lisää, joka toimisi punaisena lankana eri funktioiden ja komponenttien välillä. Puisia laatikoita valkoiseksi maalatessani tajusin, että tuplaamalla niiden määrän saan luotua siistin ja selkeän vaakalinjan, joka yhtenäistäisi kokonaisuutta.

Omakotivalkoinen_4312412.jpg

Omakotivalkoinen_4330412.jpg

Omakotivalkoinen_4318412.jpg

Omakotivalkoinen_4315412.jpg

Omakotivalkoinen_4326412.jpg

Esille jääneet vaatteet, kirjat ja pienesineet näyttävät mustavalkoisen ja selkeän värimaailman ansiosta nyt riittävän rauhalliselta, ja koko makuuhuoneen yleisilme on mielestäni paremmin tasapainossa. Oma erillinen työhuone olisi edelleen kovin toivottu juttu (kuten walk-in closet haaveenikin ♥), mutta näillä neliöillä mennään. :)

Aurinkoista päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg