Pieni tyttöseni täytti tänään viisi ja pääsee ensimmäistä kertaa viettämään ihan oikeita kaverisynttäreitä perinteisten kotijuhlien sijaan. ♥ Aamulla söimme hieman herkkuja ja availimme lahjapaketteja, joista paljastui mm. tytön hartaasti toivomia Disney Princess Palace Pets -figuureja sekä heidän kauneushoitolansa. :)

Omakotivalkoinen_4290999_2.jpg

Omakotivalkoinen_42856676.jpg

Omakotivalkoinen_428699879.jpg

Omakotivalkoinen_42919989.jpg

Omakotivalkoinen_42808878.jpg

Lahjapaketteihin oli kääriytynyt lemmikkiörkkien lisäksi väritettävä pikkulaukku, saippuakuplia sekä Frozen -teemalla koristeltu potkulauta, jolla käymme hurauttelemassa pihakierrokset illemmalla. :) Kiitokset kaikille rakkaille muistamisesta! ♥

lahjat24052015.jpg

Nyt suuntaamme neidin itse suunnittelemansa päiväohjelman mukaisesti pikkukavereiden (ja apulaisenani toimivan toisen aikuisen) kanssa elokuviin ja sen jälkeen herkkuhampparoimaan mäkkäriin. :) Iloista ja aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg