Ulkona on masentavan kylmä ja sateinen ilma, ja sitä kompensoidakseni innostuin installoimaan hieman vihreää voimaa. :) Skagerakin säilytyspurkeissa olleet kolikot ja teepussit saivat väistyä viherkasvien ja yhden yrtin tieltä, näinkin pienellä puuhastelulla oli mieltä piristävä vaikutus ulkoisesta ankeudesta huolimatta. ♥

Omakotivalkoinen_4048787.jpg

Omakotivalkoinen_4036787.jpg

Omakotivalkoinen_4038787.jpg

Yllä oleva Skagerakin purnukka on halkaisijaltaan 16cm, ja sinne mahtuu nippanappa sisälle kaupan ruskea muovinen ruukku. Itse otin tuon ruskean ruukun kuitenkin pois ja istutin kasvin suoraan purkkiin. Kauniin mattaisen ja samettipintaisen purkin sisäpinta on lasitettu, joten tummentumista tai värjääntymistä ei tarvitse olla huolissaan. 

Omakotivalkoinen_4053787.jpg

Kannussa oleva kasvi on kääritty multineen pieneen folioon, jonka työnsin kannun kapeasta suuaukosta sisään. Folio ei pidä vettä, mutta oli hyvänä apuna sipulijuurisen viherkasvin ja mullan runnomisessa. :)

Omakotivalkoinen_4039787.jpg

Tässä pienimmässä 10cm kokoisessa purkissa on kaupan tavallinen yrtti muoviruukkuineen. Purkki on muoviselle istutusruukulle juuri oikean kokoinen ja mielessä kävi että olisikohan tämä otettu huomioon purkin suunnittelussa...

Omakotivalkoinen_4041787.jpg

Omakotivalkoinen_4034787.jpg

Onneksi en ehtinyt toissa viikolla käymään kukkakaupoilla, sillä kukat olisivat tässä kylmyydessä ihan varmasti paleltuneet parvekkeella. Toivottavasti ilmat alkavat pian lämpenemään ja saataisi edes se 20 astetta, jota kesäksi on ennustettu. Nyt jos koskaan tekisi mieli ottaa äkkilähtö jonnekin lämpimään, Barcelonan 24 asteen aurinkoon pääsisi aika edullisesti ja nopeasti... :)

Koleasta kelistä johtuen toivotan kaikille sisäisesti aurinkoista päivää!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg