Muutama lukijani on ehtinyt koko kevään odotelemaan alekoodia tai muuta tarjousta, jonka pystyisi hyödyntämään Artekin ritiläpenkkiin. Stockmannin kesäkuun kantistarjousten joukosta bongasin kyseisen penkin, sekä muita kivoja klassikkokalusteita, joista irtoaa nyt -20% alennusta. :)

Stockmann-Artek153a_153B.jpgOmakotivalkoinen_Artek_153A.jpg

Eteisessäni asustaa tuo isompi 153A -ritiläpenkki ja se on ehdottomasti yksi suosikkikalusteistani. ♥ Pienemmän 153B -penkin näkisin omassa kodissani yöpöytänä, tosin Artekin tavallinen jakkara ajaa saman asian yhtä hyvin. :) Käyttötarkoitukseltaan muuntautuvaa penkkiä voi hyödyntää istumisen lisäksi myös laskutilana ja sivupöytänä, ja jos joskus muutan isompaan kotiin, haluaisin rajata olohuoneen sohvan avulla ja laittaa sohvan taakse pari kappaletta näitä ritiläpenkkejä... :)

Stockmannin kesäkuun kanta-asiakastarjouksiin voit käydä tutustumassa TÄÄLLÄ!

Iloista iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg