Sain toukokuussa tanskalaisen By Lassenin uutiskirjeen, jossa etsittiin vapaaehtoisia osallistujia heidän markkinointikampanjaansa. Kampanjan ideana oli kuvata heidän uutuustuotteensa Stropp -ripustin oikeiden ihmisten kodeissa ja jakaa inspiroivia kuvia erilaisista käyttötarkoituksista Instagramissa. En yleensä innostu osallistumaan tämän kaltaisiin juttuihin, mutta By Lassen -fanina tein poikkeuksen ja hain uteliaisuudestani mukaan. :) Luulin jo ettei minua hyväksytty kampanjoimaan, kunnes viime viikolla postiluukusta putosi mystinen pakettikortti. Kipitin kiireenvilkkaa katsomaan kuka kumma minulle lähettää alle puolen kilon pukettia ja yllätyin iloisesti huomatessani sen matkustaneen Tanskasta asti - By Lassenhan se siellä oli minulle Stroppia pistänyt tulemaan. :)

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5314_2.j

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5323.jpg

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5312.jpg

Alkuperäinen ajatukseni oli kiinnittää Stropp -ripustimet makuuhuoneen oven taakse päällekkäin, jotta niiden avulla olisi ollut helppo mallailla päivän asukokonaisuutta - henkaroitu pusero ylempään ja housut tai hame alempaan ripustuslenksuun roikkumaan. Idea oli mielestäni kuitenkin hieman tylsä ja toteutuskin ontui hajonneen porakoneen takia, joten päädyin etsimään ratkaisua jossa ei tarvitsisi rei´ittää seiniä. :)

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5319.jpg

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5329.jpg

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5332.jpg

Avasin Stropp -ripustimen ruuvin ja sujautin lenksun String -hyllyn sivulaitaan roikkumaan ylösalaisin. Tämän jujuna on saada kokonainen asukokonaisuus kädenulottuville asusteineen päivineen, ja vaikkei itselläni koruja tai vöitä juurikaan ole, ei se haittaa laisinkaan... käyttöä löytyy silti. :) Toisessa Stroppissa roikkuu Marimekon laukkuni ja toiseen sain hauskasti ripustettua hameen kanssa käyttämäni sukkahousut, tosin tänään olikin niin lämmintä ettei sukkiksia tarvinnutkaan. :)

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5318.jpg

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5334.jpg

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5324.jpg

Pikimustat nahkalenksut sopivat muiden mustavalkoisten sekaan kuin olisivat aina siinä olleetkin. ♥ Eikä tarvinnut tällä kertaa surruttaa porakoneellakaan, pääsin siis helpolla. :)

15735615334_52b4fa34be_o.jpg

(Kuva: bylassen.com)

15738092213_a623bb586d_o.jpg

(Kuva: bylassen.com)

Lisää inspiroivia ripustusideoita löydät Instagramista hakusanalla #bylassenstropp, käykäähän kurkkaamassa miten muut ovat näitä hyödyntäneet! :) Minut vuorostaan löydät sieltä nimimerkillä oma_koti_valkoinen, saa tulla seuraamaan! ♥

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Stropp-ripustin saatu By Lassenilta henkilökohtaista Instagram-markkinointia varten)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg