Käväisin tänään ystäväni kanssa vaateostoksilla ja tein kaksi niin hyvää löytöä että haluan ehdottomasti jakaa ne teidän kaikkien kanssa. :) Kumpikin vaatekappale sopii mielestäni tyyliin kuin tyyliin, iästä riippumatta, enimmäkseen kuitenkin rentoon arkipukeutumiseen tai mukavaksi kotiasuksi. Minulla vaatekappaleet tulevat olemaan käytössä sekä kotona että arjen menoissa. :)

Omakotivalkoinen_8763187671298.jpg

Ystäväni halusi lievästä vastustuksestani huolimatta piipahtaa katsomassa nuorisolle suunnatun New Yorkerin valikoiman ja sieltä bongasimme yhdessä tämän viskoosisen napittoman neulostakin. Kauniisti laskeutuvaa neuletakkia voi käyttää rennosti avonaisena, tai siistimmässä asukokonaisuudessa bleiserin korvikkeena, jos ei halua olla liian formaali tai asiallisesti varustautunut. Vyön kanssa neuletakki muuntuu tyttömäiseksi, sopii erityisesti mekkojen tai hameen ja sukkahousujen pariksi. Vilpoinen materiaali on kesälläkin mukavan tuntuinen ihoa vasten, syksymmällä se taipuu kerrospukeutumiseen pitkähihaiseen paitaan yhdistettynä. Odottakaas kun kuulette hinnan... köyhdyin ostoksestani vain 6,95€ eikä kyseessä ollut edes alennushinta. :D Visiitti oli erittäin positiivinen yllätys ja taidampas piipahdella New Yorkerissa jatkossakin. :)

Omakotivalkoinen_97139861878718.jpg

Seuraava löytö on peräisin niin ikään nuorison suosimasta ykkösmuotipaikka Cubuksesta, joka tarjoilee meille "ei niin muodikkaille" peruspukeutujille muutamia mukavia arkivaatteita. Pehmeää ja laskeutuvaa viskoosia olevat mustat housut istuvat kauniisti pyöreämpäänkin peffaan ja leveä vyötärökaistale pitää jenkkakahvat kurissa. :) Nilkoissa olevien resoreiden ansiosta lahje laskeutuu nätisti lyhyemmissäkin kintuissa, sopivat käytettäväksi niin tennareiden kuin ballerinojenkin kanssa. Tositrendikkäät yhdistävät nämä rennot housut navan paljastavaan pitsipaitaan ja korkkareihin. :) Housujen hinta ei myöskään päätä huimaa, 14,95. :)

New Yorkerilla ei valitettavasti ole verkkokauppaa, mutta Cubuksen pökät löytyvät tuotetietoineen TÄÄLTÄ

Teen teille myöhemmin viikolla asupostaus-katsauksen, jossa nämäkin pääsevät päälle. :)

Nyt nauttimaan ukonilmasta ja salamoinnista, turvallisesti ikkunan takaa kurkkien. :) Heipat huomiseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg