Puistoja, rantaa kiertäviä kävelykatuja, kesäistä merituulta, hiekkaa joka rapisee kengän pohjassa, lokkien kirkunaa, jätskikioskeja ja iloisten ihmisten hälinää... rakastan Helsingin kesää. ♥ 

Omakotivalkoinen_4820333.jpg

Omakotivalkoinen_4830333.jpg

Omakotivalkoinen_4835333.jpg

Omakotivalkoinen_4837333.jpg

Omakotivalkoinen_4821333.jpg

Omakotivalkoinen_4822333.jpg

Mielenkiintoista arkkitehtuuria löytyy melkein joka nurkalta. Huhtikuussa avautunut Hakaniemen Säästöpankin rannassa sijaitseva Meripaviljonki on veden päällä kelluva ravintola ja sen lasiseinien läpi voi ihailla Eläintarhanlahteen avautuvaa merinäkymää. (ravintolameripaviljonki.fi)

JurassicWorld2015summer.jpg

Tänään ohjelmassa on torstaina ensi-iltansa saanut Jurassic World -elokuva, jonka ilmestymistä olen odottanut jo monta vuotta. :) Muistan elävästi elämäni ensimmäisen elokuvateatterikokemuksen kun kävimme ystäväni Lauran ja hänen äitinsä kanssa vuonna 1993 katsomassa Jurassic Parkia. Kokemus oli pienelle tytölle uskomattoman upea ja sytytti kiinnostukseni sekä dinosauruksiin että elokuviin. Elokuvan trailerin perusteella vaikuttaisi siltä, että uusimman dinoleffan juonena on ihmisten geenimanipuloiman pedon maailmanvaltausmatka, ja jos oikein ymmärsin, liittoutuvat ihmiset muiden dinojen kanssa pelastaakseen toisensa. Varsin mielenkiintoinen näkökulma, varsinkin kun miettii miten älykkäitä ja "kostonhimoisia" pienet ja petolliset Velociraptorit ovat aikaisemmissa elokuvissa olleet. :)

Jännitävää päivää kaikille! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg