Alekausi alkaa olemaan vauhdissaan... Iittalan verkkokaupassa alkoi tänään tuntuva kesäale ja alennettujen tuotteiden joukossa on hämmästyttävän paljon perustavaraa, kuten Hackmanin All Steel ja All Steel Plus -kattilasarjat. Toivottavasti eivät ajatelleet lopettaa täysteräksisen All Steelin valmistusta, meillä nimittäin on juuri tuota sarjaa olevat kattilat ja paistinpannut, ja olen harkinnut kannellisen paistokasarin ostamista. Myös Iittalan Senta -lasit löytyivät alesta, tämäkin oli melkoinen yllätys. :)

Iittala_Kesaale2015.jpg

Kuvaan poimimani Hackmanin All Steel -sarjan, Allas -kynttelikköjen, Senta -lasien, Aalto -kulhon, Kartio -kaatimen ja Fiskarsin Inspiration -keittiövälineiden lisäksi alevalikoimassa on useita Kastehelmi-, Origo-, ja Arctica -sarjan osia... Angry Birdsit ja muutamat Muumitkin sieltä löytyivät. Melkoinen varastosiivous siis meneillään. :)

Iittala_Hackman_kesaale_16062015.jpg

Hackmanin All Steel Plus -sarjan paistinpannu oli ensimmäinen ostokseni uutta keittiötä varten ja se on palvellut meitä 6kk lähes päivittäin. Useita tarttumattomalla pinnalla varustettuja paistinpannuja omistaneena odotukseni eivät olleet tämänkään pannun osalta kovin korkealla, aikaisemmat pannuni ovat ylistävistä myyntipuheista huolimatta olleet täyttä sutta. :) Plus -mallin uusi tarttumaton keraaminen Ceratec° -pinnoite on lievistä ennakkoluuloistani huolimatta kestänyt uudenveroisena - pinta on naarmuton ja ehjä (vaikka olen sohinut sitä sääntöjenvastaisesti haarukallakin), mikään ruoka-aines ei ole palanut kiinni ja munakas liukuu tänäkin päivänä pannusta lautaselle yhdellä heilautuksella. :) 

All Steelin 5-kerrospohja pitää lämmön tasaisena kattiloiden ja paistinpannujen koko pohjan mitalta, vaikka lämpölevy olisi hieman pienempikin. Tätä sarjaa uskallan ja haluan suositella teillekin, varsinkin nyt alehintaisena! :)

Katsasta Iittalan koko alevalikoima

http://store.iittala.fi/sale2015

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Iittala.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg