Pikkutilpehöörien ja paperipinkkojen kanssa painiminen on tuottanut tulosta ja tavoitteeni ryönättömästä säilytystilasta on saavutettu. Viimeisimmästä virallisesta laatikoiden availupostauksesta on vierähtänyt vuoden päivät ja nykytilanne on entistäkin paremmalla tolalla. :) Kurkkaillaampas siis taas olohuoneen kätköihin...

Omakotivalkoinen_53707676.jpg

Omakotivalkoinen_53687676.jpg

Sisustustavaroita on säilössä kahden laatikollisen verran, ylemmässä laatikossa on joulukoristeita (+ kuusenjalka varastossa) ja alemmassa on kesälomaa viettävä torkkupeitto sekä kynttilänjalkajemmani. Kaikki muut sisustustavarat ovat käytössä ja esillä. :)

Omakotivalkoinen_53567676.jpg

Omakotivalkoinen_53677676.jpg

Sekalaisemmat sälät löytyvät tästä seuraavasta laatikkopinosta - ylempänä miehen cd-levykokoelma ja alemmassa laatikossa lääkkeet, verepainemittari, puhelimen boksi lisäosineen, dymo-kone, kameran laturi sekä Roope-koiran uurna ja kaulapanta. ♥

Omakotivalkoinen_53597676.jpg

Omakotivalkoinen_53667676.jpg

Tv:n alla olevassa kippiovellisessa kaapissa on bluray-soitin, soittimen kaukosäädin sekä 3D-lasit. Bluraylla katsotaan leffoja aniharvoin, lähinnä tytön leffoja ja niitäkin viimeksi viime vuoden puolella. :) Netflix, Katsomo ja Ruutu.fi ovat meillä päivittäisessä käytössä television sisäisen nettitoiminnon kautta ja miehen opettettua minut käyttämään iPadia kaukosäätimenä, olen alkanut käyttämään teeveetä myös Youtube-videoiden kuunteluun ja katseluun. :)

Omakotivalkoinen_53647676.jpg

Makuuhuoneen puolimmaisessa pinossa on papereita kahdessa tasossa, ylimmäisessä on kuusi valkoista kansiollista työpapereita ja alimmaisena on henkilökohtaiset paperit, joista on säästettävä skannatun digiversion lisäksi myös virallinen paperiversio. Olen siirtynyt laskujen osalta E-laskuihin ja paperisilppua ei tule enää postiluukusta kuin satunnaisesti ja harvakseltaan. Verkkopankista on helppo tallentaa laskujen liitteet (kuten vuosittainen laskun mukana tuleva vakuutuskirja) suoraan talteen pilvipalvelun arkistooni ja siitä automaattisella synkronoinnilla tuplaturvaan myös ulkoiselle kovalevylle. Ai että miten rakastan tätä uutta teknologiaa, hyvästi paperivuoret! :)

Omakotivalkoinen_53727676.jpg

Tämän laatikoston lisäksi meillä on kaappijemmoja vain keittiössä (keittiön säilytysjuttuja TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ) sekä kylpyhuoneessa, missä säilytämme lakanat ja pyyhkeet sekä siivoustarvikkeet ja nikkarointiin sopivat käsityökalut. 

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg