Päätin herättää Kuukauden Shoppailut -postaussarjani henkiin ja jatkaa viime vuoden lopulla tauolle jäänyttä selontekoani. :) Jatkossa pidän shoppailujeni lisäksi kirjaa myös roskiin heitetyistä risoista tavaroista / vaatteista, kierrätetyistä roippeista ja kirppismyynneistä (Uff, Spr, Fida, päiväkotilahjoitukset, ystäville & perheenjäsenille annetut mööpelit, blogikirppikset yms.) sekä tavallista kulutustavaroista, kuten pesuaineet, kosmetiikka ja muut arkituotteet. Toukokuun shoppailuista aloitetaan...

KuukaudenShoppailut.jpg

Ylioppilasjuhliin1.jpg

Toukokuu oli melkoinen juhlakuu ja menot sen mukaiset... Ylioppilasjuhlia varten ostin Alessin valkoisen OP-tarjottimen, kolme Koziolin Bottichelli -muovikoria, kasan mustavalkoisia servettejä, sekä muutamat kukkakimput, ja osallistuin myös herkkupuolen hankintoihin. Koziolin korit päätyivät juhlien juomatarjoilujen sijaan kukkaruukuiksi ja osoittautuivat tehtävässään niin loistaviksi, että päätin myydä viime keväänä ostamani Lechuzan laaturuukut pois. OP-tarjotin sen sijaan on turhake, sille ei ole juhlien jälkeen ollut mitään käyttöä ja ajattelin myydä sen jollekin isoa tarjotinta tarvitsevalle. :)

Omakotivalkoinen_KuukaudenShoppailut_991

Ylppärijuhliin piti tietysti saada asianmukaiset asut ja omani onneksi löytyi kaapista valmiina sukkahousuja myöten. Tytölle sen sijaan piti uusia koko juhla-asu, joka löytyikin edullisesti H&M:stä - hennon sininen juhlamekko, sävyyn sopivat ballerinat ja hiuspinnit. 

Omakotivalkoinen_KuukaudenShoppailut_887

Tytön synttäreitä juhlittiin toukokuun lopulla ja tänäkin vuonna häntä muistettiin kaikenlaisilla lahjapaketeilla. :) Synttärikemuja vietettiin kotijuhlien sijaan elokuvateatterissa pikkuneitien kanssa, ja leffalippujen sekä herkkujen lisäksi ostin hänelle muutaman Disney Princess Palace Pets -lemmikin, väritettävän olkalaukun, Frozen saippukuplia sekä Frozen -potkulaudan. 

Omakotivalkoinen_KuukaudenShoppailut_887

Room21:sen yhteistyön puitteissa tein muutaman hankinnan tilatessani heidän verkkokaupastaan Kählerin L-kokoisen maljakon sekä Design: Kristina Starkin Botan -vaasin. ♥ Uusien vaasien vuoksi päädyin kirppistelemään muutaman vanhan kukkamaljakkoni pois.

Omakotivalkoinen_KuukaudenShoppailut_772

Rauharentolan postauksen innostamana syöksyin Desenion verkkokauppaan printtijulisteostoksille ja kotiin matkasi 50x70cm kokoinen COCO Chanel sekä 30x40cm kokoinen Prada. Tämän ostosreissun olisin voinut jättää väliin. :) Chanel-julisteelle yritän edelleen kuumeisesti etsiä paikkaa, mutta Pradan suhteen heitin jo kädet ilmaan ja näpyttelin sen blogikirppikselle myyntiin. Jos sinulla olisi tarjota sille arvoisensa koti, voit kurkata lisätietoja kirppikseltäni TÄÄLTÄ! :) (Prada-taulu myyty)

Omakotivalkoinen_KuukaudenShoppailut8872

Tuunasin eräänä toukokuisena iltana Hemtexin puulaatikkoni valkoiseksi ja siitä innostuneena sain idean hankkia niitä kolme kipaletta lisää ja laittaa ne kauniiseen riviin makuuhuoneen String-hyllylle. Valkoiset maalijämät löytyivät kaapista valmiina, joten itse tuunaukseen en törsännyt pennostakaan. :)

Omakotivalkoinen_KuukaudenShoppailut_887

Laatuvalaisin tarjosi minulle mahdollisuuden yhteistyöhön, jonka tiimoilta sain valikoida valaisimen meidän kotiin. Olin jo päättänyt jättäytyä pois kampanjasta, kunnes silmiini osui Eglon riippuvalaisinvalikoima ja sieltä löytynyt Fornes -valaisin. Tiesin heti ensimmäisestä vilauksesta alkaen sen olevan nappivalinta saarekkeen päälle, ja näin meidän kotiin päätyi uusi lampuke. :)

Omakotivalkoinen_KuukaudenShoppailut_992

Kesä tuli tänä vuonna vähän myöhässä ja pääsin kesäkukkaostoksille vasta toukokuussa. Kukkia on tullut osteltua aika reippaasti, melkein joka kerta kaupasta tarttuu jonkinlainen puska matkaan vaikkei tarvitsisi. :D

Poistuneita tavaroita ei toukokuussa ollut tavanomaisia kosmetiikkapurnukoita lukuunottamatta lainkaan. Jokunen suihkusaippua taisi loppua, samoin hammastahna ja Perlanan valkopyykki-pesuneste. Suihkusaippuaa ja hammastahnaa löytyi kaapista jo valmiina, joten uusia en tullut ostaneeksi. Perlanan pesunesteen ostin loppuneen tilalle. :)

Semmoinen shoppailukuukausi siis toukokuussa, tavaravirran tilastointi konkretisoituu tavallista excel-taulukkoa paremmin, kun lisää mukaan myös kasan kuvia. :) Iloista tiistaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg