Minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä DesignWest -verkkokaupan kanssa ja heidän sivuillaan usein vierailleena tiesin heti mitä heiltä yhteistyön merkeissä toivon - tuotevalikoimasta löytyy nimittäin ruotsalaisen Reunion Homen ihanat käsintehdyt Me & Friends -tuoksukynttilät, joita olen kuolannut Instagramissa. ♥ Kynttilät valmistetaan 100% ekologisesta soijavahasta ja eteerisistä öljyistä, ja ne pakataan apteekkarin lasiksi kutsuttuihin ruskeisiin kierrekantisiin kierrätyspurkkeihin...

Omakotivalkoinen_52566627272.jpg

Omakotivalkoinen_5262626262.jpg

Omakotivalkoinen_5264627272.jpg

Me & Friends tuoksukynttilät on nimetty kivan erikoisella tavalla ja arvottavaksi valitsin itämaisella vivahteella maustetun nag champan tuoksuisen love and lightin sekä sitruunaisen raikkaan i am strongin. Itsellä pidän juhannuksena käyttöön otetun ruusuisen pink champagnen tuoksuisen happy thoughts -kynttilän. 

Omakotivalkoinen_526964774.jpg

Omakotivalkoinen_52662627727.jpg

DesignWestin tuotevalikoimasta löytyy tuoksukynttilöiden lisäksi mm. maailmalla erittäin suosittuja Enjoyn -ledkynttilöitä, Tine K:n tuotteita, Greengaten astioita, Irislightin pallovalosarjoja, Dlp:n värikkäitä peltipurkkeja sekä marokkolaista tunnelmaa. DesignWest tarjoaa lukijoilleni 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista alekoodilla KAMP20. Alennuskampanja on voimassa 15.7.2015 asti! 

www.designwest.fi

Omakotivalkoinen_525962678_2.jpg

Kesä antaa edelleen odotella itseään saapuvaksi, joten mikäs sen ihanampaa kuin sytyttää kynttilä palamaan ja nauttia sen luomasta tunnelmasta hämyisissä kesäilloissa. ♥ Kaksi onnekasta arvontaosallistujaa voittavat omakseen Me & Friendsin tuoksukynttilän - 1kpl love and light (itämainen nag champa) ja 1kpl i am strong (sitruunainen lemon and lime), toivomuksen tuoksuvaihtoehdosta saa esittää arvontakommentin yhteydessä. :)

Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen kommentin persoonallisella nimimerkillä varustettuna. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 28.06.2015 klo 23:59 asti! :)

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: DesignWest)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg