Tein loistavan kenkälöydön Tokmannilta (ent. Tarjoustalo) - mustat perusmalliset, äärettömän kevyet, ohuella joustavalla pohjalla varustetut ballerinat vain 7,90. :) Materiaali on tietystikin keinonahkaa, sen arvaa jo hinnastakin, mutta satiininen sisävuori tekee kengästä mukavan tuntuisen enkä ole havainnut hiostavuutta. Käytän ballerinoja arjessa niin paljon, että arvokkaampikin nahkakenkä kuluu puhki yhdessä kesässä. Siksi päätinkin säästellä rakkaita Tory Burchin nahkaballerinojani parempia menoja varten ja tassutella arjessa näillä halpistöppösillä, joita ostin kahdet. :) 

Omakotivalkoinen_4596887.jpg

Omakotivalkoinen_4604887.jpg

Omakotivalkoinen_4602887.jpg

Kengän malli on todella hyvä omalle jalalleni, lesti on riittävän leveä ja varpaanvälitkin ovat peitossa. En hirveästi pidä suippokärkisistä ballerinoista, ne eivät sovi lyhyelle ja leveälle jalallenikaan, ja näissä Tokmannin ballerinoissa kärjen muoto on täydellisen suloisen pyöreä. ♥ Todella harvassa on tälläinen kärkimalli, monet ketjuliikkeet tarjoilevat vain niitä kapeajalkaisille tarkoitettuja kärkeä kohti kapenevia "espanjalaismalleja". :) 

Olohuone on muuttunut Live Aid -konsertin kotikatsomoksi ja äänestä päätellen naapurissakin katsellaan samaa ohjelmaa. :) Nauttikaahan lauantain huumasta!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg