Viime kesänä postailin teille makuuhuoneen peilitarpeesta ja silloin harkitsin korkean seinäpeilin kiinnittämistä makuuhuoneen oven taakse String-hyllyn viereen. Myös oveen roikkumaan ripustettava peili oli yhtenä vaihtoehtona, mutta tipahti pois laskuista välioven reunaulokkeen vuoksi. Lopulta ostin meikkipeiliksi Normann Copenhagenin Flipin, jonka tyttö sittemmin nappasi itselleen enkä tohtinut sanoa eitä. :) Peilitarve on edelleen voimissaan ja tällä hetkellä ajatuksenani on kiinnittää peili String-hyllyjen väliin ns. kampauspöytämäisesti...

Omakotivalkoinen_Artek_192b_peili.jpg

Olen löytänyt kaksi potentiaalista vaihtoehtoa, joista molemmat ovat hyvin pelkistettyjä ja klassisia. Artekin kantikas 192B -seinäpeili on kooltaan 50x50cm ja peilin ympärille jäisi 15cm ilmarakoa. Mittasuhde on aika mainio ja valkoiseksi maalatut puukehykset String-sarjan hyllylevyjen kanssa yhteensopivat. 

Omakotivalkoinen_Menu_Norm_peili.jpg

Toisena vaihtoehtona on tämä Menun pyöreä Norm -seinäpeili, jonka halkaisija on 60cm. Materiaali on jauhemaalattua alumiinia, joka vuorostaan sopisi String -sivupaneeleihin. Pyöreä peili olisi hauska lisä reiällisten puulatikoiden ja laatikoston rinnalla. :)

Omakotivalkoinen_4592999.jpg

Omakotivalkoinen_4586999.jpg

Kirjat siirtäisin todennäköisesti ylimmälle hyllylle tai pitäisin ne nykyisellä paikallaan mutta vaakatasoon kipattuna, jotta saan nostettua hyllylevyä ylöspäin. Vaatepinon sisältävä hylly poistuisi kokonaan, jotta ilmavuus säilyisi peilinkin kanssa (ylähyllyn laatikkopino lähtee myös pois). Enää pitäisikin päättää kumpi peileistä olisi nyt sitten parempi, neliskanttinen vai pyöreä... Kumman sinä valitsisit? :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Artek, Menu. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg