Omasta lapsuudestani tuttu suosikkikasvi saniainen sai meiltä viime viikolla kodin ja päädyin istuttamaan sen pieneen By Lassen Kubus -kulhoon. Kyseinen viherkasvi ei ole ulkomuodoltaan sieltä kauneimmasta päästä, mutta sen nostalginen arvo korvaa tyylikkyyden puutteen. :) Kasvia katsellessa tulee väistämättä mieleen 80-luvun alku ja sen ajan saniaiskuosiset tapetit sekä -lakanat, jotka silloin olivat trendien huipulla. :) 

Omakotivalkoinen_45035567.jpg

Omakotivalkoinen_45005567.jpg

Omakotivalkoinen_45085567.jpg

Omakotivalkoinen_44995567.jpg

Vaikka saniainen kuuluu allergisoivien viherkasvien ryhmään, on sillä huomattavan paljon hyviäkin ominaisuuksia, joista edullisuus, helppohoitoisuus ja ilmaa puhdistava vaikutus ovat kärkikastissa. Parasta kuitenkin on ripaus omaa lapsuutta muistojen muodossa... ♥

Design: Kristina Starkin Botan -maljakon arvontaan osallistui lähes 200 lukijaa, kaunis kiitos teille jokaiselle! ♥ Random.orgin arvontakone arpoi voittajaksi nimimerkillä Veera Vallaton kommentoineen lukijan!

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-06-02%20koht

Onnea voittajalle! Otathan Veera Vallaton pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi, jotta saan lähetettyä sinulle paketin matkaan! :) Mikäli voittajasta ei kuulu maanantaihin 8.6.2015 mennessä, suoritetaan arvonta uudestaan! :)

Täällä podetaan flenssua edelleen. Nuhalta en myöskään välttynyt ja olo on tällä hetkellä tukkoisempi kuin sunnuntaina sairastelun alkaessa, vaikka kuume sentään on hävinnyt kuvioista. :( Oli pakko ottaa aamulla Finrexin ja yskänlääke käyttöön ja toivon hartaasti että olo alkaisi tästä kohentumaan illan aikana. Mukavaa päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg