Juhannuksen surkeat säätiedot pistivät suunnitelmat uusiksi ja meidän lomapäivät käytetään kotona oleiluun, lautapelien pelailuun, leffojen katsomiseen, herkutteluun, pitkäksi venyneisiin aamuihin ja rentoutumiseen. :) Jääkaappi notkuu juhannusmurkinaa, liha on laitettu marinoitumaan huomista varten ja koivuvihta likoaa kuumassa vedessä saunaa varten, jonne suuntamme kohta puoliin. Koleaa keliä uhmaten katoin romanttisen roosan iltaherkkuhetken parvekkeelle - maistiaiseksi saatu Barton & Guestier Rosé -viini sopii kivasti vaaleanpunaisten mansikkatäytteisten vaahtokarkkien ja marsipaanilla verhoillun vaniljavaahto-mansikkakakun kanssa. ♥

Omakotivalkoinen_50788888.jpg

Omakotivalkoinen_662562781.jpg

Omakotivalkoinen_51308888.jpg

On yllättävän kotoisaa ja mukavaa istua parvekkeella torkkupeittoon kääriytyneenä, vaikka sormiin ja nenänpäähän tuleekin vähän vilu. Taustalla soi Ellie Goulding (biisilempparini Love me like you do) ja sade ropisee parvekelaseihin... ♥ Lisätunnelmaa tuo rakkausteeman sopiva Pink Champagnen tuoksuinen Me & Friends -tuoksukynttilä, jonka sain Designwestistä. Tuoksukynttilöiden tiimoilta on tulossa postausta ja arvontaa heti juhannuksen jälkeen. :)

Omakotivalkoinen_50838888.jpg

Omakotivalkoinen_51238888.jpg

Omakotivalkoinen_50988888.jpg

Omakotivalkoinen_50758888.jpg

Omakotivalkoinen_50938888_2.jpg

Rennoissa tunnelmissa toivottelen teille kaikille leppoisaa ja ihanaa juhannusta!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Barton & Guestier Rosé -viini ja Me & Friends Happy Thoughts Pink Champagne -tuoksukynttilä saatu blogin kautta)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg