Ostin maaliskuussa Pirkan hajusteettoman yleispuhdistusaineen ja vielä olisi yhteen käyttökertaan riittävä tilkka pullon pohjalla. Pakko on teillekin tulla hehkuttamaan tätä ainetta, sillä harvoin tykästyn yhteenkään pesuaineeseen näin paljoa. ♥ Tuoksu on laimentamattomana hyvin tyypillinen hajusteettoman pesunesteen tuoksahdus, eli ei paha muttei missään nimessä hyväkään. Laimennettuna se on kuitenkin niin hajuton, että tuntuu kuin pesisi pelkällä vedellä, erotuksena vain se että pesuaine poistaa muita hajuja mukanaan. :)

Omakotivalkoinen_4606556.jpg

Omakotivalkoinen_4615564.jpg

Pirkan hajusteettomalla yleispuhdistusaineella on Pohjoismainen ympäristömerkki, joka myönnetään tiukoin kriteerein tuotteille, joiden ympäristöä rasittava vaikutus on vähäisempi kuin muiden vastaavien tuotteiden. Pesuaine sopii kaikille nihkeäpyyhintään ja vesipesuun soveltuville pinnoille ja meillä sitä käytetään laimennetuna yleispuhdistussuihkeena ja kylpyhuoneen pintojen puhdistuksessa. Aidosti hajusteeton ja väriaineeton pesutiiviste on erittäin edullinen, riitoisa, tehokas sekä hellävarainen. Suosittelen kokeilemaan jos olet herkkänenäinen tai kyllästynyt kaupan tuoksuviin pesuaineisiin. :)

Omakotivalkoinen_4615560.jpg

Teen laimennetun pesuaineliuoksen Kevätmessuilta ostamaani Plastexin minikokoiseen suihkepulloon, joka sopii kooltaan pieneenkin käteen. Se on erittäin kätevä apuri kodin pintojen pyyhinnässä ja sitä voi roikottaa housujen vyölenkeissäkin pienen ja melko kevyen painonsa vuoksi. Näitä minikokoisia suihkepulloja myydään ainakin Anttiloissa ja Kodin1:sissä, jos joku siellä sattui innostumaan ideasta. :)

Omakotivalkoinen_4625665.jpg

Omakotivalkoinen_4626654.jpg

Pari päivää sitten pyyhin nämä olohuoneen hyllyt ja taas ne ovat hennon pölykerroksen valtaamia, voihan ärrimurri. Voiko pölymäärä enää tässä vaiheessa edes johtua remontoimisesta, kun kuitenkin puolivuotta on jo mennä vierähtänyt??? Vai kiinnitänkö nykyisin enemmän huomiota pölyisiin hyllyihin??? :) En kyllä mielestäni kuljeskele täällä suurennuslasin kanssa, mutta ehkä tiedostamattani olen alkanut kiinnittämään enemmän huomiota pölyisyyteen, tai sitten en vaan ennen tajunnut kuinka pölyistä meillä oli. :D

Omakotivalkoinen_4626652.jpg

Omakotivalkoinen_4627665.jpg

Nyt vaihtamaan petivaatteet ja pistämään pesukone pyörimään, adios huomiseen ystäväiseni! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg