Olen tänään kahlannut läpi monen eri verkkokaupan kesäaletarjonnan ja Finnish Design Shopin suuresta designalesta löytyi kyllä tälläkin kertaa ne kaikista parhaimmat aletuotteet, jotka poimin myös postauksen kollaasikuvaan. ♥ Myin blogikirpparilla tytön huoneen katossa olleen Muuton Myy -valaisimen juuri pois ja sen tilalle harkitsin Muuton valkoista Studio -riippuvalaisinta, mutta taidan sittenkin päätyä mielummin alen joukosta löytämääni Lightyearsin Mingukseen. Jos ja kun aikeeni toteutan, tilaan samaan syssyyn tyynykokoelmani lisäkkeeksi Marimekon mustavalkoisen Kurjenpolven, sen kuosi on ihanan retro. :)

Finnishdesignshopkesaale2015.jpg

Mingus%20scene%201.jpg

LightyearsMingusWhite661.jpg

Lisää musta-valko-keltaisia designtuotteita löydät Finnish Design Shopin aleshopista!

www.finnishdesignshop/ale/specials

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Finnish Design Shop, Lightyears.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg