Lukijani Niina toivoi sisustussuosikit -aiheista postausta, jossa kertoisin omista lempparitavaroistani ja syistä miksi ne ovat minusta niin kovin ihania. :) Olen sisustuksen puolesta aika optimaalisessa tilanteessa, sillä tykkään meidän kodista ja jokaisella kalusteella ja sisustustavaralla on jonkinlainen suosikkiin verrattavissa oleva asema. Tässä kuitenkin muutama mööpeli, jotka ovat selvästi ylitse muiden. ♥

Omakotivalkoinen_5028444_3.jpg

String Pocket -seinähylly lunasti paikkansa heti ensimmäisestä hetkestä alkaen ja on siitä asti ollut syrjäyttämätön suosikkini. Se on sekä moderni että klassinen, sirolinjainen ja seinäelementtinä kevyt kuin höyhen. Se häipyy taustaansa niin hyvin, ettei sitä meinaa huomata ilman hyllyllä olevia tavaroita - kauniit sisustustavarat saavat arvoisensa huomion.

Omakotivalkoinen_339033.jpg

By Lassen Kubus -sarjan kulhot ja nelihaarainen kynttilänjalka ovat yksinkertaisella muotoilullaan vieneet sydämeni. ♥ Kulhoja voi käyttää hyvin monipuolisesti niin tarjoilussa kuin sisustuksessakin, omasta mielestäni ne näyttävät parhaimmalta rönsyilevien viherkasvien kanssa. Kynttilänjalan kolmiulotteinen muoto on näyttävä kaikista katselukulmista, se on yksinkertaisuudestaan huolimatta hyvin mielenkiintoinen ja elegantti. 

Omakotivalkoinen_5031444.jpg

Vitran valmistama Eames House Bird kuuluu kodin turhakkeisiin, sillä sen ainoa funktio on näyttää kivalta. :) Itselleni se on paljon muutakin kuin puusta valmistettu koriste-esine - se edustaa ajattomuutta yli vuosikymmenten, ja hartaasti toivon että lintunen lentää liihottaa aikanaan aikuiseksi kasvaneen tytön kotiin ja siitä hänen lapsilleen. ♥

Omakotivalkoinen_351140.jpg

Skandinaviskin tuoksukynttilät kuuluvat myös suosikkitavaroihini, kuvissa niitä edustamassa valkoinen LEMPI sekä mustaan lasipurkkiin pakattu KOTO. Kynttilät ovat erittäin laadukkaita, pitkäkestoisia ja hyvältä tuoksuvia, parasta tuoksukynttilöiden A-luokkaa. Erityisarvon annan skandinaaviselle suunnittelulle ja ihanalle rakkaustarinalle niiden taustalla, tarinan voit käydä lukemassa vanhasta postauksestani TÄÄLTÄ, muuta lisäinfoa löydät vuorostaan TÄÄLTÄ.

Omakotivalkoinen_3699145.jpg

Freemoverin kynttilänjalat ovat suhteellisen uusi ihastukseni, mutta tiedän jo nyt että ne ovat elämänkumppaneitani (jos tavarasta nyt voi tuota nimitystä käyttää :D). Yksinkertainen muotoilu toimii tässäkin tapauksessa jujuna, yksinkertaisin on yleensä kauneinta. ♥

Omakotivalkoinen_315545.jpg

Muuramen kanssa yhteistyössä suunnittelemani Mup-tasokokonaisuus tuli ja lunasti itselleen ultimaattisen ykköskalusteen aseman. Sen sisään mahtuu uskomaton määrä pientä tilpehööriä ja sen kaunis vaakalinja vaikuttaa huoneen pitkulaiseen muotoon tasoittavasti. Sen pinta on samettisen sileä ja kaluste itsessään niin jykevä, etten usko sille koskaan löytyvän arvoistaan korvaajaa. R-a-k-a-s-t-a-n!

Omakotivalkoinen_311767.jpg

Yksi pisimmistä tavararakkauksistani on kohdistunut Louis Poulsenin AJ -sarjan valaisimiin, joita minulta löytyy kaksin kappalein  pöytä- ja lattiavalaisimen muodossa. Ystäväni totesi valaisimen muistuttavan Alien -elokuvan avaruusoliota ja ehkä siinä tosiaan on jotakin perää... tykkään nimittäin Sigourney Weaverin tähdittämistä Alien -elokuvistakin, vaikka ne nykypäivänä näyttävätkin jo hieman vanhanaikaisilta. :)

IMG_0917.jpg

Toinen valaisinsuosikkini on Alvar Aallon suunnittelema kultakelloksikin usein kutsuttu Artekin A330s -riippuvalaisin. Olohuoneesta niitä löytyy kaksi ja kolmas roikkuu makuuhuoneen katosta. Valaisimessa parasta on (jälleen) sen yksinkertaisen kaunis ja hentoinen ulkomuoto. Pieneen pakettiin mahtuu aimo annos täyttä tavaraa, olen erittäin ylpeä saadessani omistaa kolme näitä kauniita ikiklassikoita. ♥

Omakotivalkoinen_312229.jpg

Ilmari Tapiovaaran vuonna 1956 suunnittelema Mademoiselle -tuoli on tuolijumala. ♥ Sen lisäksi että se on ergonomisesti täydellinen ja uskomattoman mukava istua, on se myös äärimmäisen kaunis. Näitä tuoleja ostaisin mielelläni kodin täyteen ihan jo sen mukavuuden vuoksi, mutta mielestäni näyttävä tuoli on parhaimmillaan yksinäisenä katseenvangitsijana.

Omakotivalkoinen_78788.jpg

Lemppareiden joukosta löytyy myös Floyd Greyn taiteilema Milou -niminen printtitaulu, jonka naisfiguuri edustaa minulle huoletonta asennetta kauneutta kohtaan. 

IMG_6873.jpg

Pappelinan matoista olen paasannut teille monen postauksen verran vuosien saatossa, joten jätän virteni sen osalta lyhyeksi. Maailman parhaasta Pappelinasta voit käydä lukemassa TÄÄLTÄ, ja TÄÄLTÄ. :)

Omakotivalkoinen_4023876.jpg

Olohuoneessa ja keittiössä tulee vietettyä eniten aikaa ja huomasin postausta miettiessäni että olen huomaamattani koonnut suosikkitavarani olohuoneeseen. :) Toki tykkään todella paljon muistakin meidän tavaroista ja String -hyllyjä sekä Pappelinan mattoja onkin ripoteltuna vähän sinne tänne, mutta suosikit löytyvät aika nätisti vieri vierestä. :)

Omakotivalkoinen_5037444.jpg

Huomenna tulossa postauksia mm. Jurassic World -elokuvasta sekä keittiöstä, heipat huomiseen! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg