Minua on viime aikoina muistettu niin monella viinipullolla, etteivät ne meinaa mahtua mihinkään. :) Tykkään kyllä viineistä kovasti, mutten raaski nautiskella niitä kuin spesiaalitilanteissa, ja sellaisia tilanteita aika harvakseltaan perhearjessa ilmaantuu eteen. :) Siksipäs kokoelmani on päässyt kertymään säilytystilaansa suuremmaksi ja väliaikaisen-tilapäinenkin tila on nyt täytetty. :)

Omakotivalkoinen_Umbra_Napa_viinipullote

Osa viinipulloista oli jemmattuna olohuoneen laatikostoon, mutta tavaroiden uudelleenjärjestelyn seurauksena tarvitsin laatikot muuhun käyttöön. Tilanpuutteen vuoksi viinipullot ovat nyt vallanneet muonakaappini kaikki tasot, jopa alimman ulosvedettävän hyllyn alle jäävän pienen hukkatilan, jonne sain sullottua viisi viinipulloa. :) Tarvitsisin kipeästi jonkinlaisen pinottavan viinipullotelineen, jotta saisin hyödynnettyä kaappitilan kunnolla - nyt alimmalla hyllyllä on kolme vaarallisesti heiluvaa viinipulloa ja on vain ajan kysymys koska ne kierähtävät viinilaseja päin särkien ne. Umbralla olisi pätevän oloinen viiden pullon vetoinen Napa -teline, joka mahtuisi pienellä organisoinnilla viinilasien kanssa samalle hyllylle...

Omakotivalkoinen_66378991.jpg

Omakotivalkoinen_5048777.jpg

Omakotivalkoinen_Ikea_Best%C3%A5_viinipu

Aikaisemmin säilytin vuosikertaviinejäni olohuoneessa Muuramen tason tilalla olleessa Ikean Bestå-kaapissa, jonka lisävarusteena oli nämä kätevät teräksiset viinipullohyllyt. Pulloja mahtui tusinan verran melko pienehköön tilaan ja tämä olikin Bestå-sarjan valttikortti. 

Omakotivalkoinen_5045777.jpg

Nyt pitäisi saada sama määrä viinejä tähän kaappiin ja se on melkoinen haaste, sillä tilaa pitää jäädä myös viinilaseille ja kuiva-aineksille. No, eiköhän tämäkin probleema tule ratkaistuksi, pieni säilytystilahaaste pitää mielen virkeänä. :)

Aurinkoista iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg