Kolme veikeää Aloe Mix -nimistä edullista markettikasvia kantautui tänään ruokaostosten ja Frozen -legojen mukana Prismasta kotiin. En löytänyt Aloe Mixeistä mitään informaatiota netistä, mutta villinä veikkauksena voisin kuvitella niiden kuuluvan jonkinlaisten mehikasvien sukujuuristoon. :) Kivan näköisiä piikikkäitä töyhtöhyyppiä ovat...

Omakotivalkoinen_58731020.jpg

Omakotivalkoinen_58711022.jpg

Omakotivalkoinen_58761020.jpg

Omakotivalkoinen_58721020.jpg

CASA Blogit -sivustomme hiljenee huomenna hetkeksi teknisen uudistuksen vuoksi. :) Uutta alustaa on työstetty monta kuukautta ja innolla odotan miltä meidän blogit näyttävät sivuston avauduttua. ♥ Alustava arvio on, että blogejamme pääsee lukemaan jo huomisiltana... mutta mikäli asiaan tulee muutoksia, ilmoittelen niistä teille blogini Facebook -sivun välityksellä. :)

Iloista illanjatkoa kaikille! :)

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg