Arkielämän ilostuttajat ovat arjen pieniä ilonaiheita, jotka usein kiireessä jäävät huomiotta. Ilostuttajiin kuuluu vastaantulijoiden sydämellisten hymyjen lisäksi auringonpaiste, lintujen viserrys, juuri oikealla hetkellä vihreäksi vaihtuva liikennevalo, uuden kahvipaketin avauksesta tuleva huumava tuoksu, ensimmäinen nälkäinen haukkaus voileivästä, lasillinen jääkylmää raikasta vettä lenkin jälkeen tai pehmeä tuulenvire metroasemalla metroa odotellessa... Jokaiseen päivään mahtuu monta mukavalta tuntuvaa juttua ja jos hieman hidastaa vauhtiaan, huomaa että näistä pikkuisista jutuista voi ladata itsensä täyteen hyvää mieltä ja onnellisuutta. ♥ 

Omakotivalkoinen_28072015_762652.jpg

Omakotivalkoinen_28072015_998278.jpg

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Olen tänään iloinen monestakin syystä, eniten ehkä auringonpaisteesta, lämpimästä tuulesta sekä ystävällisen ventovieraan vanhuksen kanssa käymästäni juttutuokiosta... Tytön ilonaiheita ovat tänään olleet kaverien kanssa puuhailun lisäksi mummin tekemä makoisa ruoka, kotimatkalla hörpätty pillimehu sekä illan keinuhetki oman kodin rauhassa vauhdikkaan päivän jälkeen. Tytön illalla lausumat taikasanat - "on niin ihanaa kun voi keinua kotona" - inspiroivat minut tekemään tämän postauksen ja istumaan alas miettimään mitä kaikkea mukavaa tänään tosiaan tapahtuikaan. :)

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_28072015_8671836.jpg

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Omakotivalkoinen_Lillagunga_mainoskuva_6

Yllä olevat kuvat kertovat meidän kodista kaiken oleellisen... meidän arki on kiireenkin keskellä oikeastaan aika kivaa. :) Kotona on aina perussiistiä, kotiin on aina ihana tulla ja kotona on monia kivoja juttuja joista saamme iloa jokaisena päivänä, kuten tytön keinu jonka vauhdeissa nyreäkin mieli piristyy. :) Näkymä eteisestä keittiön läpi olohuoneeseen on nykyisin kodin kaunein näkymä. Omat rakkaat huonekalut ja tavarat toivottavat tervetulleiksi jo heti ulko-ovella. ♥ 

Ihanaa iltaa kaikille! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg